Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Клуб Мело

Клуб Мело е едно от най-добрите ретро нощни заведения в София
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Най-новото място в София, където ще се радвате на ПРЕКРАСНА РЕТРО ОБСТАНОВКА и където ще си прекарате наистина добре, е Клуб „Мело“. Мястото ще Ви предложи уникална визия, далечна на лъскавите клиширани заведения, от които със сигурност Ви е омръзнало.

Още с влизането си ще потопите в една типична за осемдесетте атмосфера. Край Вас ще греят множество цветни светлини раздвижвани от задължителната диско топка. В моментите, през които не танцувате, ще можете да се настаните в удобните кожени столове. А най-различни и винаги КАЧЕСТВЕНИ ПИТИЕТА, ще Ви бъдат предлагани на КЛАСИЧЕСКИЯ ДЪРВЕН БАР.

За отличното Ви прекарване тук ще се грижи страхотен екип от ЧЕТИРИМА ДИДЖЕИ, които ще Ви впечатлят с безупречния си вкус към добрата музика. Тя е подбрана в унисон с визията на заведението – в Клуб „Мело“ звучат всички любими хитове от осемдесетте и деветдесетте години. А в ритъма на незабравимите парчета ще танцуват и уникалните танцьорки от БалетДаймънд“. Те ще нагорещят допълнително обстановка и ще направят купона още по-незабравим!

В Клуб „Мело“ можете да разпускате ОТ ЧЕТВЪРТЪК ДО СЪБОТА. А през останалото време заведението е на разположение за организирането на всякакви частни, бизнес и корпоративни партита.

ВХОДЪТ, както И ПЪРВИЯТ ШОТ, СА БЕЗПЛАТНИ!

Заповядайте и се повеселете в Клуб „Мело“!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • интернет
Вид на обекта:
  • Клубове и Дискотеки
Тип на обекта:
  • Градски туризъм
nastanise.com © 2021