Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Комплекс Лебед

Комплекс Лебед в Добрич е чудесно място за организиране на Вашето семейно или фирмено тържество
ПРОФИЛ

Комплекс „Лебед“ в Добрич е очарователно заведение, което ще Ви впечатли със страхотно разположение, с уникална обстановка, а също и с отлична кухня. Ще откриете комплекса разположен сред свежестта и красотата на Градския паркСвети Георги“.

Гостите на заведението биват посрещани с усмивка, а пиколо паркира автомобилите на посетителите. Топлината и уютната обстановка ще Ви накарат да се отпуснете и истински да се отдадете на предстоящите приятни мигове. Заведението е подходящо място, където да се насладите на питателна закуска, на вкусен обяд, а защо не и на вечеря. Тук можете да изпиете чаша кафе или някое по-силно питие в добра компания.

БОГАТОТО МЕНЮ, което предлага комплексът, ще Ви изненада. Тук ще откриете най-различни ястия, всяко от които приготвяно с особено внимание от страна на майсторите. Комплекс „Лебед“ е мястото, където можете да заложите на пица или сандвичи, но също така и на барбекю. Сервирани биват и разкошни морски деликатеси и рибни специалитети. Ще останете наистина доволни от качеството на храната, от вида, в който тя бива сервирана, както и от обслужването от страна на персонала. Разбира се, разнообразието от висококачествени алкохолни и безалкохолни напитки също е голямо.

Заведението е може би най-подходящото място в града, където да прекарате една романтична вечер, където да се съберете с приятели и да се позабавлявате, и където да разпуснете в края на работния ден. Комплексът ще бъде добър избор за групи, както и за ОРГАНИЗИРАНЕТО на всякакви ТЪРЖЕСТВА. Ако сте с децата, то отново можете да бъдете спокойни – те също ще се забавляват тук. През топлите дни заведението разполага и с места на открито. Комплексът предлага и ХРАНА ЗА ВКЪЩИ.


Заповядайте в Комплекс „Лебед“!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Удобства:
  • паркинг
  • интернет
  • лятна градина
Вид на обекта:
  • Ресторанти
Тип на обекта:
  • Градски туризъм
nastanise.com © 2018