Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Корабче Мирела

Корабче Мирела е чудесен избор за прекрасна разходка по вода до остров Света Анастасия
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Луксозното Корабче „Мирела“ е най-комфортният и атрактивен воден транспорт, подходящ за екскурзии и разходки! Разполага с два моста и две палуби – горната е открита, а долната – закрита. Обстановката е изключително приятна, а и ще имате възможността да се наслаждавате на прекрасни гледки.

Корабчето пътува от мостика на град Бургас до остров Света Анастасия.
На пътуване можете да се насладите всеки ден от 10:30ч., 14:00ч., 17:30ч.

С предварителна резервация организирани могат да бъдат и посещения на великолепния залив „Потъналия град“ край Черноморец.

Посещенията могат да бъдат съчетани с обяд или вечеря. Кухнята е отлична, има барбекю, и се приготвя съвсем прясна морска храна! Ще се радвате и на бар, предлагащ разнообразие от маркови питиета. Екипажът ще се погрижи да се чувствате наистина комфортно!

Провеждани на корабчето могат да бъдат и всякакви частни партита, годежи, сватби, кръщенета, както дори фирмени мероприятия и представяния на продукти, стоки, компании.

Заповядайте!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • ресторант
Вид на обекта:
  • Ресторанти
  • Друг вид
  • Специални предложения
Тип на обекта:
  • На море
nastanise.com © 2018