Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Пиано бар COSY

Пиано бар COSY в Бургас организира караоке партита, DJ партита, гост изпълнители
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Прекрасно място в Бургас, където да разпуснете след тежкия работен ден, е Пиано бар „COSY. Заведението е доста елегантно и предлага на своите гости комфорт, отлични питиета, както и страхотна музика.

Програмата на заведението е разнообразна и винаги има с какво да Ви изненада.
В сряда, четвъртък, петък и събота в заведението има жива музика. А в паузите микрофонът се поверява на гостите. Всеки, който желае, може да се възползва от възможността и да покаже на всички музикалния си талант. На разположение ще бъде и DJ.
В неделя и вторник заведението се превръща в дискотека, а гостите отново ще се радват и на караоке.
Понеделник е почивен ден.

А освен на страхотната музика, която ще звучи по време на целия Ви престой в заведението,тук ще можете да се насладите и на питие. В пиано бара предложено ще Ви бъде разнообразие от висококачествени алкохолни и безалкохолни напитки. Доста са и коктейлите, сред които ще можете да избирате. Чудесни сладоледени торти също ще Ви изкушават. Тук подготвени и предлагани биват и наргилета.

Барът е чудесно място, където да разпуснете в края на работния ден или пък където да се позабавлявате с приятели. Заведението е напълно подходящо и в случай, че имате желание да организирате частно или пък фирмено парти. Тук планирани и проведени могат да бъдат тържества по всякакъв повод.


РАБОТНО ВРЕМЕ:
От 11:00 часа до 05:00 часа.
Заведението ще откриете на адрес „Алеко Богориди“ №17.

Заповядайте в Пиано бар „COSY!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • мини-бар
Вид на обекта:
  • Клубове и Дискотеки
Тип на обекта:
  • Градски туризъм
nastanise.com © 2018