Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Пиано бар COSY

Пиано бар COSY в Сандански е чудесно място за забавление, разпускане и среща с приятели
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Пиано бар „COSY“ е елегантно заведение в Сандански, където да се отпуснете и да прекарате наистина приятни мигове. Разположението на заведението също е доста добро и удобно – ще го откриете на улица „Македония“ №71.

Барът е мястото, където ще се настаните удобно и където ще се насладите на наистина ДОБРА МУЗИКА. Вечерта ще преминава под ритъма на ДЖАЗ, ПОП, БЪЛГАРСКА и РУСКА МУЗИКА. Всеки ден без неделя и понеделник от 21.30 до 02:00 часа ще се радвате и на ЖИВА МУЗИКА.
А на фона на песните ще можете да се отдадете изцяло на разговори с приятели. Тук ще избирате и сред голямо разнообразие от алкохолни и безалкохолни питиета. Доста са и коктейлите, които се предлагат. А тук можете да се отдадете както на сутрешното си кафе, така и на среднощни забавления.

Заведението ще бъде и идеалното място за организиране на тържества, празненства по всякакъв повод, частни, семейни и фирмени партита. Можете да бъдете сигурни, че тук ще си прекарате страхотно.

Пиано бар „COSY“ работи всеки ден от 09:00 часа до 02:00 часа.

Заповядайте!

 

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • интернет
  • плащ. с карта
  • телевизор
Вид на обекта:
  • Клубове и Дискотеки
Тип на обекта:
  • Градски туризъм
nastanise.com © 2018