Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Пицария Зънде

Пицария Зънде в Банско е отлично решение за организиране на Вашето семейно или фирмено тържество
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Елегантната Пицария „Зънде“ се радва на чудесно разположение в планинския курорт Банско. Ще я откриете близо до площад „Никола Вапцаров“, малко преди общината. Впечатлени обаче ще останете не само от добрата локализация на заведението. Пицарията се радва и на много уютна обстановка.

Още на входа на заведението ще бъдете посрещнати с усмивка и ще бъдете любезно настанени. По време на целият Ви престой ще се радвате на внимание и отлично обслужване. Обстановката на пицарията също ще Ви впечатли – тя е много уютна. Радва се на традиционно за банския край обзавеждане с характерното за стила дърво, красиви масивни мебели и задължителната КАМИНА.

Разбира се, ОТЛИЧНА е и КУХНЯТА. Тук ще имате възможността да избирате сред разнообразие от вкусни ястия. Менюто предлага блюда, които ще доставят удоволствие и на най-капризния вкус. Чудесно приготвено и винаги РАЗНООБРАЗНО е и ОБЕДНОТО МЕНЮ.
Заведението предлага още ИТАЛИАНСКО МЕНЮ с разнообрази от пици и прясна паста, която се приготвят по оригинална италианска рецепта от обучен специалист в Италия.

Пицария „Зънде“ обича да посреща приятели и да организира за тях чудесни празненства. Можете да разчитате, че заведението ще се ангажира с планирането на фирмени партита, семейни събирания, празници и тържества по различни поводи.

ПРЕЗ ЗИМНИЯ СЕЗОН ЗАВЕДЕНИЕТО ЩЕ РАБОТИ 24 ЧАСА ДЕНОНОЩНО!

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ:
0897 935381

0749 90493

Пицария „Зънде“ ще Ви очаква!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • интернет
  • камина
Вид на обекта:
  • Ресторанти
Тип на обекта:
  • На планина
  • Ски туризъм
  • Еко туризъм
nastanise.com © 2020