Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Ресторанти

Ресторантите са тези прекрасни обществени места, където ще бъдете свободни да седнете с компания и да опитате някое от прелестните ястия в менюто. Почивката е свързана не само с доброто място за нощуване, но и с приятно място, което ще Ви предложи здравословна и най-важното - вкусна храна.

Ресторантите се различават доста. Първо, те са твърде разнообразни, в зависимост от кухнята, която ще Ви предложат. Можете да посетите италиански, китайски, индийски ресторанти, предлагащи съответните национални кухни. Естествено има и такива, които ще Ви предложат български традиционни ястия. Едно от важните неща за уважаваните ресторанти, освен качеството на храната, е и безупречното обслужване. Един от най-хубавите варианти за прекарване на вечерта, е в добра компания, разположени сред комфортната обстановка на ресторанта. Ресторантите са местата, които ни предразполагат, отпускат ни, карат ни да се връщаме към живота и да се отдалечим поне за малко от ежедневните проблеми.

Ресторант Шери 2

Ресторант Шери 2

Благоевград, ул. Шишман 6
Ресторант „Шери“ 2 ще избирате от богато меню, включващо апетитни предложения от българската и интернационалната кухня в центъра на Благоевград.Огромен е и изборът от качествен алкохол и безалкохолни напитки. Освен с чудесна локация, заведението ще Ви впечатли с уютна атмосфера. Салонът е просторен, стилен и модерен. Подходящ е за организирането на тържества и събития!
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Механа Бански Айдути

Механа Бански Айдути

Банско, ул. Отец Паисий 21
Ако през почивката си в Банско искате да се насладите на наистина вкусна храна, поднесена в приятна обстановка, то трябва да посетите Механа „Бански айдути“. Тя е доста просторна, предлага 140 места и е подходяща за провеждането на всякакви тържества. А традиционните и съвременни ястия и специалитети са много апетитни!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Русалка

Ресторант Русалка

Благоевград, център
Приятна обстановка, вкусна храна и отлично обслужване Ви очакват в Ресторант „Русалка“. Заведението се намира в центъра на Благоевград. То разполага с просторна зала за 140 души, както и с очарователна лятна тераса за още 80 души. Тук ще се радвате на богат избор от ястия, както и на висококачествени питиета!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
7-те рилски езера

7-те рилски езера

Сапарева Баня, ул. Св. Иван Рилски 26
Ресторант „Седемте Рилски езера“ е заведение, което ще Ви впечатли с уютния си облик и отпускаща атмосфера. Тук ще избирате от меню, включващо разнообразие от традиционни ястия и морски специалитети, приготвяни по здравословен! Заведението е перфектно и за провеждането на тържества и мероприятия!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Леонардо

Ресторант Леонардо

Банско, ул. Благо Тодев 11
Ресторант „Леонардо“ е заведение, което ще Ви впечатли с елегантна визия, комфорт, великолепна италианска кухня. Ястията биват приготвяни по автентични рецепти с помощта на пресни съставки и екологични продукти. В менюто ще откриете апетитни предложения, които тук биват поднасяни по уникален начин!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Българка

Ресторант Българка

Каварна, ул. Приморска
Ресторант Българка е очарователно място в Каварна, което ще Ви впечатли с разнообразие от вкусни ястия от българската, италианската и гръцката кухня. Модерната обстановка се съчетава с традиционната българска атмосфера и предлага на гостите уникално преживяване.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Механа Чевермето

Механа Чевермето

Мелник, ул. Мелник № 117
На чудесно прекарване ще се насладите в китната Механа „Чевермето“ в Мелник. Не е случайно избрано името - тук приготвяно бива най-доброто чеверме, което сте опитвали! Атмосферата е приятна, обстановката – традиционна, а веселото прекарване е просто задължително!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Манастира

Ресторант Манастира

Свети Влас, Свети Влас
Ресторант „Манастира“ е едно от най-добрите заведения в Свети Влас. Той ще Ви покани в приятната обстановка на вътрешната си зала, решена в традиционен битов стил. Великолепна е и морската гледка, на която ще се любуват настанилите се на открито.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Виктория

Ресторант Виктория

Банско, ул. Пирин 119
Ресторант „Виктория“ е заведение, впечатляващо със стила, с обстановката си, с вниманието си към всеки клиент и, разбира се, с великолепната си кухня. Камината и голямото количество дървен материал, използван в интериора, ще създадат усещането за истински уют. А разнообразието от апетитни блюда, е наистина голямо!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Бърдарева Механа

Бърдарева Механа

Банско, ул. Пирин 71, Банско
„Бърдарева механа“ в Банско ще Ви очарова с уникалната си битова обстановка и разкошна камина. А свежестта и пъстротата на лятната градина ще Ви оставят без дъх. Отлично е и обслужването в заведението. Ястията, които биват сервирани са подбрани от българската и европейска кухня, има рибни специалитети и много други!
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Думанова механа

Думанова механа

Банско, ул. Найден Геров 15
На страхотно обслужване и отлична кухня ще се наслаждавате в „Думанова механа“. Тя се радва на прекрасна обстановка в бански стил, както и на много богато меню, изобилстващо от местни специалитети и други вкусни ястия. Тук е и идеалното място за организирането на тържества и празненства по всякакъв повод.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Шери

Ресторант Шери

Благоевград, алея Бачиново
На комфорт, безупречно обслужване и отлична кухня ще се радвате в Ресторант „Шери“. Това е заведението в Благоевград, където сервират най-вкусните ястия на най-добрите цени. В случай че търсите място за провеждането на някакво събитие, то това е правилното кътче!
от 2 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Паничище

Ресторант Паничище

Сапарева Баня, ул. Германея 45
Заведение, което ще Ви очарова с уюта и отличната си кухня е симпатичният Ресторант „Паничище“. С прекрасно разположение в красивото градче Сапарева баня. Менюто тук включва морски ястия, деликатеси, вегетариански блюда, барбекю, палачинки и още много вкусни предложения.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторанти Дива

Ресторанти Дива

Благоевград, бул. Васил Левски 13, ул. Катина и Никола Хайдукови 42
На приятна обстановка и отлична кухня, ще се наслаждавате в Ресторант „Дива II“ в Благоевград. Заведението се радва на отлично разположение, на приятна обстановка и разнообразно меню, включващо българска и международна кухня. Ресторантът предлага и доставка на храна до дома.
ИНФО ЗАПИТВАНЕ
Ресторант Гейзера

Ресторант Гейзера

Сапарева Баня, Парк Гейзера
Великолепно кътче за отдих и веселие с приятели е Ресторант „Гейзера“, разполагащ се в центъра на Сапарева баня. Тук ще се радвате на уютен интериор, приятна атмосфера, отлично обслужване, както, разбира се, и на отлично приготвена храна.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Кондор

Ресторант Кондор

Дупница, площад Македония 3
Ресторант „Кондор” е чудесно място, където да разпуснете и да се позабавлявате с приятели. Всъщност, ресторантът би бил идеално място, където да организирате всякакви тържества и празници – обстановката е много стилна и изискана, а храната – отлично приготвена!
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Ресторант и механа Свети Георги

Ресторант и механа Свети Георги

Благоевград, ул. Илинден 5
Ако сте ценители на качествената, добре приготвена храна, то определено трябва да посетите Ресторант „Свети Георги” в Благоевград. Тук ще Ви бъдат поднесени страхотни ястия от българската и европейска кухня. А и обстановката на заведението определено ще Ви се хареса!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Хотел-ресторант Свети Георги

Хотел-ресторант Свети Георги

Говедарци, с. Говедарци
На приятно обзаведена стая, предлагаща всякакви удобства, ще откриете в Хотел „Свети Георги”, Говедарци. Тук ще можете да опитате и вкусни ястия в механата и ресторанта, ще може да спортувате – футбол, волейбол, тенис, ски...
от 50 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Механа Бунаре

Механа Бунаре

Банско, ул. Пирин 44
На добра храна и много забавления ще можете да се порадвате в Механа „Бунаре” в Банско. Тя е доста обширна, разчита на четири зали, както и на прекрасна лятна градина. А в менюто са включени чудни ястия от българската и европейска кухня. Най-доброто чеверме е при нас!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Механа Бански хан

Механа Бански хан

Банско, ул. Васил Кънчев 2
В Механа „Бански хан” ще можете да се насладите на всевъзможни ястия. Тук се предлагат местни бански специалитети, както и ястия от националната ни кухня. Вкусотиите, приготвени на пещ, плоча или жар също намират много почитатели.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Корабче Мирела

Корабче Мирела

Бургас, Мостика Бургас
Ако посещение на остров Света Анастасия Ви звучи като приятни и интересно занимание, то Корабче „Мирела“ ще Ви предложи най-удобният транспорт до там. Луксозен и уютен, той предвижда дори кухня! Тук ще се наслаждавате на прясна морска храна, както и на качествени питиета!
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Ресторант Хабанеро

Ресторант Хабанеро

София, Зала Сиконко
Ресторант „Habanero“ е едно от приветливите заведения в столицата, където ще прекарате весела вечер с приятели, където ще се забавлявате и ще опитате наистина вкусна и качествена храна. Обслужването също е на ниво. Заведението е подходящо за провеждането на тържества, партита, банкети, мероприятия.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Хотел-ресторант Рибарникъ

Хотел-ресторант Рибарникъ

Малко Търново, Малко Търново
Хотел-ресторант „Рибарникъ“ е приятно място за отдих и разтуха. От тук ще се любувате на хубостта на Странджа планина и ще се дивите на гъмжащия от есетра, пъстърва и шарани рибарник. В ресторанта винаги ще откривате отлично приготвена риба!
от 49 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯ
Механа Керемидката

Механа Керемидката

Благоевград, кв. Струмско, ул. Яне Сандански 19
Механа „Керемидката“ е приятно заведение в Благоевград,където да разпуснете с приятели, да прекарате приятна вечер в компанията на половинката си или просто да се насладите на някое вкусно ястие! Тук веселбата никога не стихва, обслужването е винаги отлично, обстановката – уютна, а храната – великолепна!
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Ресторант Стек Хаус

Ресторант Стек Хаус

Банско, ул. Глазне 14
Ако сте в Банско и търсите място, където да опитате автентични местни специалитети, Ресторант „Стек Хаус“ е Вашето място. Тук осигурен ще Ви бъде и богат избор сред блюда от българската, мексиканската, английската кухня. Но запазена марка на заведението са сочните стекове и крехките пържоли!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
ОЩЕ РЕЗУЛТАТИ
Критерии за търсене
Всички типове
 • Хотели
 • Семейни хотели
 • Комплекси
 • Къщи за гости
 • Апартаменти
 • Квартири
 • Бунгала
 • Туристически агенции
 • Рент-а-кар
 • Ресторанти
 • Клубове и Дискотеки
 • Друг вид
 • Специални предложения
 • Нова година
 • Коледа
 • 8-ми декември
Звезди: Цена:
Всички видове
 • На море
 • На планина
 • Балнео и SPA
 • Бизнес туризъм
 • Ски туризъм
 • Селски туризъм
 • Градски туризъм
 • Еко туризъм
 • паркинг
 • интернет
 • ресторант
 • открит басейн
 • закрит басейн
 • сауна
 • парна баня
 • детски кът
 • детски басейн
 • минерални бани
 • студио за масаж
 • фитнес
 • SPA център
 • бар-басейн
 • барбекю
 • бизнес услуги
 • билярд
 • боулинг
 • вана
 • гараж
 • гладене
 • джакузи
 • дом. любимци
 • достъп за инв.
 • екскурзовод
 • зимна градина
 • изглед
 • кабелна тв
 • казино
 • камина
 • кафе машина
 • климатик
 • козметик
 • конна база
 • конфер. зала
 • кухненски бокс
 • лекарски каб.
 • лоби бар
 • лятна градина
 • механа
 • микровълнова
 • мини голф
 • мини-бар
 • наем колела
 • нощен бар
 • нощен клуб
 • обменно бюро
 • охрана
 • пералня
 • плащ. с карта
 • пране
 • рент-а-кар
 • рум сервиз
 • сателитна тв
 • сейф
 • сешоар
 • ски гардероб
 • снежен джет
 • солариум
 • телевизор
 • тенис корт
 • тенис на маса
 • тераса
 • фризьор
 • хим. чистене
 • хладилник
 • ютия
nastanise.com © 2018