Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Ресторант Деси

Ресторант Деси в Петрич е чудесно заведение с разнообразна кухня и кетеринг
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Ресторант „Деси“ в град Петрич е приятно място, където да отдъхнете и да се насладите на страхотна кухня. Заведението разполага с капацитет от СТО МЕСТА. Гостите тук ще бъдат любезно посрещнати и настанени. Ресторантът се радва на доста стилен интериор.

Уютната, елегантна обстановка на заведението ще Ви впечатли. Ала наистина очаровани ще останете от чудесните ястия, които ще Ви бъдат сервирани. МЕНЮТО тук е доста БОГАТО и РАЗНООБРАЗНО. Можете да избирате сред различни блюда от СРЕДИЗЕМНОМОРСКАТА, ГРЪЦКАТА, а също и от БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА КУХНЯ. Изключително вкусни са и рибните специалитети. Предлага се и БАРБЕКЮ. Тук ще можете да се насладите и на разкошни десерти. Ресторантът разполага и богата гама от качествени напитки. Тук можете да разчитате на меню за свободна консумация, както и на меню по заявка, което би било особено подходящо за организирани групи. Ресторантът предлага и КЕТЪРИНГ.

Ресторант „Деси“ е особено подходящо място за ОРГАНИЗИРАНЕТО НА ПРАЗНИЦИ и ТЪРЖЕСТВА по всякакъв повод. Тук ще бъдат планирани чудесни сватбени тържества, всякакви частни, а също и фирмени партита. Заведението е подходящо и за приятна среща с приятели. В ресторанта ще звучи и приятна БЪЛГАРСКА, СРЪБСКА, а също и ГРЪЦКА МУЗИКА. Ще можете да се насладите и на жива музика, предлагана по заявка от страна на клиентите.

Заведението отваря в 10:00 часа и работи до 24:00 часа без почивен ден.

Заповядайте в Ресторант „Деси“!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • паркинг
Вид на обекта:
  • Ресторанти
Тип на обекта:
  • Градски туризъм
nastanise.com © 2018