Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Ресторант Кондор

Ресторант в Дупница с отлична обстановка за приятни моменти с добра компания
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Ресторант „Кондор” е симпатично и много уютно място, където бихте могли да отдъхнете с половинката или с приятели. Тук атмосфера е много спокойна и приятна. Обстановката, която предлага заведението, е доста стилна и ще впечатли и най-изискания вкус.

Ресторантът предлага сто и двадесет места на гостите си. Приятната атмосфера тук би била напълно подходяща, в случай че търсите подходящо място, където да организирате тържество или пък честването на някакъв семеен празник. Заведението е домакинствало на немалко банкети, партита, както дори и на бизнес срещи. При планирането на събития Ресторант „Кондор” предлага на гостите да покани и професионален DJ, който ще се заеме с доброто Ви настроение.

Разбира се, изключително важна е и храната, която се предлага. Менюто тук е доста богато. Ще Ви допадне голямото разнообразие от ястия, характерни за ТРАДИЦИОННАТА НИ КУХНЯ. Заведението разполага и с някои нетрадиционни предложения за всички, искащи да опитат нещо различно. Много са и възможностите за избор сред безалкохолните напитки и качествените алкохолни питиета.

Ресторант „Кондор” Ви очаква!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Контактна информация
град: Дупница
адрес:площад Македония 3
тел:0701/38070; 0882/807070
GPS:42.263177 N 23.116967 E
Намерете ни на картата

Вижте Ресторант Кондор на по-голяма карта
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • ресторант
  • климатик
  • телевизор
Вид на обекта:
  • Ресторанти
Тип на обекта:
  • Бизнес туризъм
  • Градски туризъм
nastanise.com © 2021