Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Ски под наем

Ски под наем "Silver Fox" и "Extreme" в Боровец предлага сноуборд моторни шейни, ски училище, ски гардероб на достъпни цени
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Един от най-добрите ни планински курорти несъмнено е курортният комплекс Боровец.Освен изключително красиво кътче, той е и идеалното място, където да се насладите на удоволствието от зимните спортове. А за целта бихте могли да се възползвате от услугите на комплексите „Silver Foxи Extreme”, които с радост ще Ви предложат СКИ ПОД НАЕМ.

КОМПЛЕКСSILVER FOX“ е едно от местата, които ще Ви предложат подходящо оборудване, благодарение на което да се насладите на приятно прекарване по време на зимната ваканция. Тук освен ски гардероб предоставени ще Ви бъдат моторни шейни и сноуборди. А едно от най-важните предимства, е наличието на ски училище, където ще натрупате опит и самочувствие.
На разположение ще бъде и чудено БИСТРО, което ще Ви настани по всяко време. Тук бихте могли да се насладите н вкусна храна от традиционната българска кухня, на чудни супи и великолепна скара. А и питиетата също са качествени – ще откриете всякакви алкохолни и безалкохолни питиета.
Комплекс „Silver Fox“ се намира до хотел „Янакиев“ и се разполага на самата писта.

Другото място, от където ще получите добро ски оборудване, е СКИ ГАРДЕРОБEXTREME“. Тук също ще откриете и ски училище, което ще Ви бъде полезно, в случай, че искате да овладеете по-добре техниките. Предложени ще Ви бъдат ски учители, ски екипировка под наем, както също шейни и сноуборди. Можете да разчитате и на магазин за спортни стоки.
Ски гардероб „Extreme“ се разполага между хотелите „Рила“ и „Самоков“.

На услугите на двата ски гардероба ще можете да разчитате всеки ден през зимния сезон от 08:30 часа до 22:00 часа.

ЦЕНИТЕ за ски гардеробите започват ОТ 5 ЛЕВА на ден.

Заповядайте!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • ресторант
  • ски гардероб
Вид на обекта:
  • Друг вид
Тип на обекта:
  • Ски туризъм
nastanise.com © 2020