Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Хотел Теос

Хотел в Китен, на самия бряг на плаж Атлиман
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Една гарантирано добра почивка на море, изпълнена с комфорт и най-различни удобства, ще Ви предложи тризвездният Хотел „Теос”. Той се разполага на територията на приятното курортно селище Китен. Много добро е и разположението му – позиционира се директно на страхотния плаж „Атлиман”. Това дава възможност на гостите да се наслаждават пълноценно на ваканцията си и да се отдадат напълно на морските страсти.

В хотела се подслоняват няколко по вид стаи. Всички те се радват на приветлива обстановка, подсилена от модерно оборудване и безупречно обслужване.
Десет на брой са тук ДВОЙНИТЕ СТАИ. Предлагат се и още седем СТАИ, които предлагат удобно настаняване ЗА ТРИМА ИЛИ ЧЕТИРИМА ДУШИ.

Неповторим е ИЗГЛЕДЪТ от всички помещения, с които хотелът разполага. В стаята си ще откриете всички необходими уреди и техника, така че да се чувствате толкова комфортно, колкото и у дома.

Всички гости на Хотел „Теос” ще имат възможността да се насладят и на менюто, предлагано от РЕСТОРАНТА ни. То разполага с доста разнообразни предложения. Сред най-обичаните от ястията в него, са тези от българската традиционна кухня, както и някои предложения от балканската и европейската. Вечерята тук със семейството ще бъде много приятна. Заведението е подходящо и в случай, че имате желание да се срещнете с приятели и да се повеселите. Доста приятна е обстановката в ресторанта, а и музиката също ще Ви допадне. ЛЯТНАТА ГРАДИНА със своята свежест е любимо място на всичките ни посетители.

Намирайки се на самия плаж, тук няма да губите абсолютно никакво време в разходки до морския бряг. Още с излизането си от хотела, ще стъпите върху кадифения златист пясък. А и в първият момент, в който прецените, че толкова тен Ви е достатъчен, много бързо и лесно ще достигнете до хотелската си стая, в която да вземете душ и да се отпуснете.

В хотелът има страхотен СПА ЦЕНТЪР, на чийто услуги може да се насладите през всички сезони, тъй като той работи ЦЕЛОГОДИШНО!

Ако предпочитате помещение, гледащо към плажа – цената е с пет лева по-висока. Специалните промоции ще можете да разгледате в сайта на хотела.

Заповядайте в Хотел „Теос”, Китен!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • ресторант
  • изглед
  • кабелна тв
  • лятна градина
  • телевизор
  • тераса
Вид на обекта:
  • Хотели
Тип на обекта:
  • На море
nastanise.com © 2023