Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

7-те рилски езера

7-те рилски езера в Сапарева Баня е чудесен избор за приятна вечеря или обяд с приятели, както и за организиране на различни по повод тържества
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ

Ресторант „Седемте Рилски езера“ е прекрасно кътче за хапване и разпускане с приятели. Атмосферата в заведението е отпускаща и уютна. Предвидено е място за сто и петдесет души. Ресторантът ще ги очарова с изисканата си обстановка, отличното обслужване и, разбира се, с великолепната си кухня!

Менюто тук включва голямо разнообразие от ястия. Предлагана бива традиционна кухня, както и изобилие от морски деликатеси. Ястията се приготвят по здравословен начин, използвани биват най-висококачествени продукти и ароматни подправки, така че вкусът е винаги невероятен! Блюдата винаги биват красиво презентирани! Ще избирате и сред богата селекция от изискани питиета.

Големият капацитет на заведението го прави предпочитано място за посрещането на празници, провеждането на семейни тържества, банкети и корпоративни мероприятия. Ресторантът често отпуска залата си за презентирането на продукти на водещи европейски фирми и има опит в организацията на подобни събития.
Модерната материално-техническа база на заведението го превръща и в място, особено подходящо за провеждането на курсове за обучение на готвачи и сервитьори.

Заповядайте!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Контактна информация
град: Сапарева Баня
адрес:ул. Св. Иван Рилски 26
тел:0877/070702
e-mail:[javascript protected email address]
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • интернет
  • ресторант
  • телевизор
Вид на обекта:
  • Ресторанти
Тип на обекта:
  • На планина
  • Градски туризъм
nastanise.com © 2022