Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Caribi Bar Pomorie

Caribi Bar Pomorie в Поморие е страхотно място, предлагащо голямо разнообразие от напитки и коктейли
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

„Кариби Бар“ е мястото в Поморие, където да се позабавлявате. Неговата локация, точно пред „Гранд Хотел Поморие“, на морския бряг, го прави лесен за откриване. Великолепна е и атмосферата, царяща тук. В заведението винаги ще се радвате на КАЧЕСТВЕНИ НАПИТКИ и ДОБРО НАСТРОЕНИЕ.

Капацитетът на бара е сто и петдесет места. Настанени на удобните мебели, сред свежестта на зелените растения, ще усещате прохладния бриз и ще се любувате на морската панорама. Доста богато е и менюто. Барът предлага само висококачествен алкохол и напитки. Освежаване ще Ви гарантират и страхотните коктейли. Предлагани биват БЕЗАЛКОХОЛНИ, ШАМПАНИЗИРАНИ, дори ТОПЛИ КОКТЕЙЛИ и ШОТОВЕ. Техният изкусителен външен вид и отличен вкус ще Ви впечатлят.

„Кариби Бар“ е мястото, което да изберете, когато Ви се разпуска. Тук редовно биват организирани страхотни партита, а планирани могат да бъдат и частни тържества, дори сватби. В заведението често биват провеждани и професионални демонстрации на ЛАТИНО ТАНЦИ. Забавни и много приятни ще бъдат безплатните за всички уроци по МЕРЕНГЕ и МАМБО. Можете да се отдадете на САЛСАТА, БАЧАТАТА или пък ЧА-ЧА-ЧА, ако предпочитате.

За контакти и резервации:
0899/ 17 89 49

Заповядайте!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • телевизор
Вид на обекта:
  • Клубове и Дискотеки
Тип на обекта:
  • На море
  • Градски туризъм
nastanise.com © 2022