Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Балканджийска къща

Балканджийска къща в с. Живко посреща гостите си в уютна обстановка в Габровско
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Село Живко, където ще откриете и прелестната Къща за гости „Балканджийска къща”, е едно китно местенце, където ще се насладите на спокойствие и истински отдих, при това не далеч от красивия ни град Габрово. В приятната постройка ще разчитате на два вида настаняване. Първото ни предложение е представено от три прекрасни ДВОЙНИ СТАИ, всяка една от които ще Ви предложи и самостоятелен санитарен възел. Предлагаме и още две двойни помещения, но те използват общ санитарен възел. В стаите ни могат да се поместят и допълнителни легла  при необходимост. В китната ни балканска къща ще могат да се настанят около десет-дванадесет души. Почивката при нас е приятна през който и да било годишен сезон. Не се съмнявайте, че през зимните дни стаите ни се отопляват с локално парно. Имайте предвид, че къщата е изключително удобна за големи компании. А и цените при групови посещения са още по-ниски.

Убедени сме, че няма да пропуснете посещението в МЕХАНАТА на Къща за гости „Балканджийска къща”. Атмосферата тук няма как да не Ви хареса. Прекрачите ли прага ни, ще се върнете в миналото. Обзавеждането ни прекрасно възпроизвежда облика на традиционната българска механа и цялото очарование на българския фолклор. Тук ще можете да опитате най-добре приготвените печени агнета и малки прасенца. Приготвяме на скара и на пещ, разбира се, пуйки, зайци, а на свинската плешка тук няма как да устоите. Салатите ни също не са за изпускане. Те са идеалното мезе за чудните ракии и вина, с които разполагаме в избата и който ще Ви предложим.

Почивката Ви в Къща за гости „Балканджийска къща” ще бъде наистина прекрасна, а и тук ще Ви предложим интересни начини за забавление. Едва ли има много места у нас, където ще Ви бъде предложено да се насладите на КОННА ЕЗДА по време на ваканцията Ви. А, уверяваме Ви, това е страхотно преживяване, което не бива да пропускате. Тук квалифициран инструктор ще провежда обучението Ви. Под зоркия поглед на водач ще можете да се насладите и на приятни разходки и вълнуващи планински преходи.

ЦЕНИ:

Летен сезон – 17 лв./нощувка (за деца от шест до дванадесет години – 10 лв./нощувка)
Зимен сезон – 20 лв./нощувка (за деца от шест до дванадесет години – 12 лв./нощувка)

При по-продължителен престой или групови посещения цените „Балканджийска къща” прави отстъпки.

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
 • паркинг
 • детски кът
 • изглед
 • камина
 • конна база
 • механа
 • телевизор
Вид на обекта:
 • Къщи за гости
Тип на обекта:
 • На планина
 • Селски туризъм
 • Еко туризъм
nastanise.com © 2024