Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Барякова механа

Барякова механа в Банско е отличен избор за добър обяд или отлично прекарване на вечерта.
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Дойдете ли в Банско, задължително трябва да посетите една от най-старите механи тук – „Барякова механа”. Успоредно с добре развиващия се туризъм тук, механата става все по-популярна сред нашенци и чужденци.

ЗАЕДНО С ЛЯТНАТА СИ ГРАДИНА И ПРЕКРАСНАТА СИ ВИНАРНА, МЕХАНА „БАРЯКОВА” ЩЕ ПРЕДОСТАВИ МЯСТО ЗА ПОЧТИ ДВЕСТА ДУШИ.

Заведението се гордее с това, че може да предложи на посетителите си както типично бански специалитети, така и ястия от европейската кухня. Славим се с прекрасните си блюда, защото за направата на всичко, което предлагаме, използваме само пресни продукти.

Механата отвори врати преди двадесет години и разполагаше с шест души персонал. Днес, тук, за Вашия комфорт и добрата трапеза ще се грижат двадесет човека. Те приготвят и сервират едни от най-вкусните ястия. От местните специалитети ще можете да опитате блюда, приготвяни на пещ, барбекю, както и на плоча. Можем да Ви предложим свински врат в гърне, вкусно печено агнешко, крехко задушено заешко месо, капама, както и много други вкусотии.

През зимните дни ще Ви поканим в основната част на механата, където три камини ще осигурят топлина и уют.

МНОГО ОТ ГОСТИТЕ НИ СЕ НАСТАНЯВАТ ВЪВ ВИНАРНАТА.

Самото й наличие ще Ви подскаже, че освен вкусната храна тук поднасяме и ароматно вино. Разполагаме с много и качествени маркови питиета. Ще можете да поръчате такива от избите „Дамяница”, „Винпром Пещера”, „Тодоров” и други. Тук се организират и дегустации на различни вина и ракии. Ако сте ценители можете предварително да организирате дегустация. Летните дни в Механа „Барякова” пък ще можете да прекарате в приказната лятна градина. Ястията ще Ви харесат не по-малко сред красотата на Пирин и планинската прохлада. Имайте предвид, че тук ще се радвате не само на приятната обстановка и чудни специалитети. Ще се забавлявате доста, особено когато за това се погрижат и опитни музиканти!

На всички вкусотии, предлагани в заведението, както и на приятната му атмосфера, ще можете да се радвате винаги, когато посещавате Банско. Решите ли да останете за повече време в града, съветваме Ви да се възползвате от услугите на Хотел „Баряков”, работещ в сътрудничество с механата. В сайта на хотела www.hotelbariakov.com можете да се запознаете и по-подробно с услугите, които предлага!

Уверяваме Ви, че ако посетите „Барякова механа” веднъж, ще поискате да се върнете отново!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • ресторант
  • барбекю
  • камина
  • механа
  • тераса
Вид на обекта:
  • Ресторанти
Тип на обекта:
  • На планина
  • Бизнес туризъм
  • Ски туризъм
  • Еко туризъм
nastanise.com © 2024