Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Вилно селище Кочорите

Вилно селище Кочорите в Пампорово е отлично място за семейна почивка и ски ваканиця
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Вилно селище „Кочорите“ е райско кътче, където ще прекарате една изключително приятна, отпускаща и комфортна ваканция. Удобствата тук ще Ви предразположат и ще Ви карат да се чувствате удобно. Чудесно е и разположението на вилното селище, което ще Ви предостави страхотната възможност да се насладите на красотата на планината и очарованието на Пампорово.

За настаняване тук са предвидени различни възможности, сред които ще можете да избирате. Можете да бъдете напълно сигурни, че на което и от предложенията да с спрете, тук ще се чувствате наистина комфортно.

КЪЩИ С ДВЕ СПАЛНИ И ПАРНА БАНЯ

Първото предложение представлява къща, подходяща за настаняването на четирима души. Тя разполага с две отделни спални помещения, а също и с парна баня. Всъщност, комплексът предлага две къщи от този вид. Те са прилепени една до друга и имат огледално вътрешно разположение.
Първото ниво на къщите подслонява доста просторен хол с емпоре и чудесна камина. Тук на разположение ще имате и оборудвана кухня с трапезария. На първото ниво има и гараж, където ще можете да паркирате автомобила си. От терасата тук се излиза към пътя, който огражда целия комплекс.
На горното ниво на постройките се намират спалните и две самостоятелни бани. И от двете стаи се излиза на тераса, гледаща към двора на комплекса.
На терасата ще откриете и чудесна външна камина.

КЪЩИ С ДВЕ СПАЛНИ И САУНА

Къщите от този тип се разполагат във вътрешния ред на селището. Постройките са седем на брой и са двуетажни. Тяхното вътрешно разположение една спрямо друга е огледално. Всяка от къщите предлага място за четирима души.
И тук първото ниво е заето от просторен хол с емпоре. Ще се радвате и на пламъка в камината. На разположение ще бъдат кухня и трапезария.
Второто ниво подслонява две спални помещения, от които се излиза към тераса. Тя гледа към двора на комплекса и към пътя, ограждащ селището.
Къщите ще Ви осигурят удобства като външна камина на терасата, парна баня, сауна, а също и гараж за автомобила Ви.

КЪЩА С ТРИ СПАЛНИ И САУНА

Това е най-голямата къща в комплекса и се разполага във вътрешния ред от къщи. Тя предвижда място за шестима души, които ще разчитат на три отделни спални помещения.
Първото ниво ще Ви посрещне в доста просторен и елегантен хол с прекрасна камина. Тук ще се радвате и на по-просторна кухня, разполагаща с бар плот, гледащ към хола. Освен уют и топлина, трапезарията ще Ви предложи и шкаф за вино. На разположение на отседналите тук ще бъде и помещение за фитнес, а също и самостоятелна баня.Терасата на първото ниво контактува с вътрешния двор на селището.
Второто ниво подслонява три спални помещения и две самостоятелни бани. От двете по-малки спални тук ще можете да излезете на терасата, от която може да се слезе към пътя, ограждащ махалата. Голямата спалня се радва на чудесен балкон, гледащ към вътрешния двор.
На второто ниво се намира и гаражът на къщата. Ще се радвате и на външна камина, намираща се на една от терасите.

ЦЕНИТЕ за нощуване са подробно описани в сайта на комплекса.

Заповядайте във Вилно селище „Кочорите“!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
 • паркинг
 • сауна
 • парна баня
 • барбекю
 • изглед
 • камина
 • кухненски бокс
 • механа
 • телевизор
 • тераса
Вид на обекта:
 • Хотели
Тип на обекта:
 • На планина
 • Ски туризъм
nastanise.com © 2024