Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Водолазен център DUE

Водолазен център DUE ще Ви предложи професионално обучение за водолази в Созопол
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Водолазен център „DUE“ става факт след преминаването на екипа през всякакви водолазни курсове, продължили с години. ВОДОЛАЗНИТЕ ИНСТРУКТОРИ, които днес работят тук, са имали честта да се гмуркат и да бъдат сертифицирани от някои от най-добрите водолази в света.

В резултат на всичко това екипът придобива безценен опит, който днес желае да сподели с всички Вас. Центърът е мястото, където усетите емоцията от това да се гмуркаш. Тук можете да бъдете обучени за водолази, както и да ПОВИШИТЕ КВАЛИФИКАЦИЯТА си.

Възможността да посетите всички онези забележителни места, намиращи се под водата, не е за изпускане. Ще се докоснете и до голяма част от подводната история на родината ни, ще видите някои от потъналите кораби , ще се насладите на една напълно различна ваканция.

А на онези от Вас, които винаги се стремят към постигането на съвършенство, предложено ще бъде ОБУЧЕНИЕ ПО ТЕХНИЧЕСКО ГМУРКАНЕ. Курсовете започват от начинаещо ниво и достигат до гмуркания под сто метра.

Локацията на Водолазен център „Deep Underwater Education“, е в неофициално признатата столица на гмуркането у нас – Созопол. Ще можете да разгледате отблизо потъналите кораби „Родина“, „Пионер“, „Мопанг“, както и някои неизвестни кораби. Предлагат се и гмуркания край островите Свети Иван и Свети Петър, както и на още много други любопитни места.
Центърът е сертифициран от агенция TDI-SDI – най-бързо развиващата се в света.

Тук ще можете да се запишете на различни курсове и обучения, осъществяващи се по системите Scuba Diving International, Technical Diving International, както и Deep Trimix, осъществявана с помощта на световния шампион по дълбочинно гмуркане Паскал Бернабе. Информация за всички предлагани обучения и съответните цени, ще откриете тук - www.due.bg.

Заповядайте!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
    Вид на обекта:
    • Друг вид
    Тип на обекта:
    • На море
    nastanise.com © 2024