Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Детски парти център Усмивка

Детски парти център Усмивка в Дупница ще Ви очарова при оранизирането на тържества по случай рожденни дни, именни дни и всякакви поводи за Вашето дете
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ

Кътчето в Дупница, където децата ще се веселят със свои връстници и ще се наслаждават на множество забавни моменти, е Детски парти център „Усмивка“. Тук участие в занимателните игри ще вземе всеки, защото това все пак е страната на забавленията, а всеки малчуган иска да бъде част от нея.

Центърът предлага ПОЧАСОВОТО ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ДЕЦА, като за настроението тук ще се грижи чудесен екип, който обожава своята работа, просто защото всички изпитват удоволствие, виждайки усмивките по детските лица. А самите малчугани ще открият огромно разнообразие от игри – в центъра се провеждат занимания на закрито, но веселието в лятната градина като че ли е още по-голямо. Вниманието на децата ще бъде ангажирано и от аниматорите, които ще поставят любопитни задачи за изпълнение.

ЦЯЛОСТНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДЕТСКИ ПРАЗНИЦИ също няма да затрудни професионалистите в Детски парти център „Усмивка“. Те с радост ще се ангажират с организацията на всяко детско парти, рожден ден или празник, планирайки подробно всеки детайл.
За подготвяното от Вас събитие предложен ще Ви бъде КЕТЪРИНГ, като услугата включва топла и студена кухня, а също така и чудесни торти, без които не може да мине нито едно детско парти.
Внимание ще бъде отделено и на УКРАСАТА и ДЕКОРАЦИЯТА. Осигурени за събитието ще бъдат всякакви балони и гирлянди, пъстри конфети, салфетки и всякакви изненади.
Осигурени ще Ви бъдат и услугите на най-добрите АНИМАТОРИ, които ще спомагат за поддържане доброто настроение на хлапетата.

От парти центъра организирани ще бъдат и интересни ТЕМАТИЧНИ ПАРТИТА. Такива например са тези с МИКИ и МИНИ МАУС, с БЕЛ или пък с ПИПИЛОТА. За Вашето дете подготвени могат да бъдат и:

- Пиратско парти

- Принцеса
парти

- Пижамено парти

- Хавайско парти

- Парти „Замръзналото кралство“ и др.

За контакти:
0892/ 489 092

Заповядайте!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Контактна информация
град: Дупница
адрес:ул. Св. Иван Рилски 48
тел:0892/489092
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:42.263859 N 23.111921 E
follow:Facebook
Намерете ни на картата

Вижте обекта на по-голяма карта
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • интернет
  • детски кът
  • телевизор
Вид на обекта:
  • Друг вид
Тип на обекта:
  • Градски туризъм
nastanise.com © 2024