Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Дискотека Graffiti

Отлична дискотека в Благоевград, с неспиращ купон до ранни зори
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Едно от най-добрите места в Благоевград, където можете да се отдадете на незабравими емоции и добро прекарване, е Денс клуб „Графити”! Тук ще бъдете заразени от настроението, добрата музика и преливащите от цвят в цвят неонови светлини, постоянно преминаващи по телата, които танцуват в ритъма на най-актуалните парчета. В подобна обстановка няма как настроението Ви да не бъде отлично!

На клиентите си Дискотека „Графити”, Благоевград предлага най-разнообразна музика. Репертоарът тук е запълнен с най-хитовите български парчета. Ще можете да се раздвижите и в ритъма на убийственото черно, чийто бас няма да Ви остави да седнете цяла вечер! Страхотно ще се забавлявате и под ритъма на завладяващия хаус. Няма да Ви липсва и дозата актуална комерсиална музика, слушана от цяла България в момента.

Денс клуб „Графити” ще Ви очаква всеки вторник, четвъртък и събота, като купона започва в 11:30 и приключва към 5:00. Тук ще можете да станете част от едни от най-дивите музикални събития в Благоевград и околността, присъствието Ви на които е задължително, ако сте фенове на качествената музика! Дискотеката всяка седмица се радва на гостуването на най-добрите български изпълнители. Ако наистина обичате и подкрепяте добрата българска музика, то елате и се позабавлявайте на живо с любимите си изпълнители!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • интернет
  • климатик
  • нощен клуб
  • охрана
Вид на обекта:
  • Клубове и Дискотеки
Тип на обекта:
  • Градски туризъм
nastanise.com © 2024