Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Клуб The ZONE

Клуб The ZONE в Разлог - нощен клуб с отлична атмосфера за прекарване на вечерите
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Клуб „The ZONE“ е най-доброто място в Разлог, където да прекарате вечерта. Тук ще се потопите в стилната обстановка на заведението и ще бъдете погълнати от ритъма на музиката. Това е мястото, където всички се забавляват, а купонът продължава до зори.

В „The ZONE“ се организират най-различни партита. Можете например да танцувате на някои от любимите Ви ретро хитове. В сряда се организират и страхотни училищниTEEN ZONEпартита. А от началото на 2015 година започва организирането и на „Ladies Night“.

Клубът ще Ви предложи не само страхотна музика и приятна обстановка, но и висококачествени питиета. В петък и събота заведението редовно предлага на клиентите си промоционални цени на висококачествен алкохол с марка „Ballantines”, „Chivas Regal“ и други. Шотовете и коктейлите също ще бъдат добър избор.

Нощта ще бъде допълнително разгорещявана и от танците на БАЛЕТА. Вниманието Ви ще бъде привлечено и от горящите коктейли, които се приготвят на бара.

Заведението е лесно за откриване – адресът е улица „Иван Вазов“ №12.
Добре дошли ще бъдете всяка сряда, петък и събота.

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ:
0877/ 076 067

Клуб „The ZONE“ Ви очаква!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • охрана
Вид на обекта:
  • Клубове и Дискотеки
Тип на обекта:
  • На планина
  • Ски туризъм
nastanise.com © 2024