Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Къща Вила Ирина

Къща за гости край яз. Кърджали, в с. Главатарци
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Ако Ви се иска да смените малко обстановката, но не знаете къде да отдъхнете – Вила Ирина, Кърджали е точното място. Всъщност къщата се намира на територията на чудното село Главатарци, което ще Ви се понрави със спокойствието си и прекрасната природа.

Тук можете да се настаните в едно от двете ни спални помещения, всяко от които се обслужва от собствен санитарен възел. Имайте предвид, че можете да наемете и цялата къща, която е подходяща за седем души. Към общите части тук спадат прекрасен хол, както и кухненски бокс, където ще можете да приготвяте храната си. Къщата предлага дори още един санитарен възел, който е общ.

Едно от най-прекрасните предимства, които ще Ви предложи къщата, е че ще се намирате на самия бряг на язовир Кърджали. Ще можете да се наслаждавате на неговата гледка и от прекрасната тераса, с която ще разполагате във Вила Ирина.

В района пък ще откриете куп забележителности. Ще имате възможност да посетите археологическият комплекс „Перперикон”, както и любопитното тракийско светилище, позиционирано при село Татул. Не пропускайте посещението и уникалната пещера „Утроба”. Историческият музей е също любопитно място.

Почивката във Вила Ирина е изключително приятна, защото тук атмосферата е много спокойна, природата – неповторимо красива и във всеки един момент ще можете да се наслаждавате на разходки из забележителната местност.

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • изглед
  • кухненски бокс
  • тераса
Вид на обекта:
  • Къщи за гости
Тип на обекта:
  • Селски туризъм
  • Еко туризъм
nastanise.com © 2024