Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Къща за гости Морски хоризонти

Къща за гости Морски хоризонти ще Ви предостави прекрасни условия за почивка в Равадиново
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ

Къща за гости „Морски хоризонти“ е кътче, подходящо за приятен селски туризъм. Постройката се разполага в китното село Равадиново, намиращо се само на два-три километра от Созопол, така че ще успеете много умело да съчетаете селския с морския туризъм. Условията са благоприятни както за семеен туризъм, така и за провеждането на обучения, тийм билдинги и семинари.

Тук ще можете да отсядате през цялата година. Самата къща се състои от сутерен, два етажа, както и подпокривно пространство. На разположение на гостите ще бъдат ПЕТ СТАИ С ПО ТРИ ЛЕГЛА. Предвидена е възможност и за поставянето на четвърто.
СУТЕРЕНЪТ е доста обширно пространство, представляващо зала за отдих. Обзаведен е с дивани и фотьойли, на които настанени ще могат да бъдат още шестима души.
В къщата подслон намира и удобна ТРАПЕЗАРИЯ С КУХНЕНСКИ БОКС, където настанени могат да бъдат още двама души.
Капацитетът на къщата е МАКСИМУМ ДВАДЕСЕТ И ОСЕМ МЕСТА.

Сутеренът е мултифункционално пространство. Той лесно може да бъде преустроен така, че да бъде удобен за провеждането на всякакви занимания като например: СЕМИНАРИ, КУРСОВЕ, ТИЙМ БИЛДИНГИ, ОБУЧЕНИЯ и други. Разположени могат да бъдат дванадесет места за работа с компютър.
От кухнята ще можете да излезете към ПРЕКРАСНА НАЗЕМНА ТЕРАСА, от се открива красива гледка. Ще усещате и приятния морски въздух, който има и лековито въздействие.

ДВОРЪТ е сред местата, където ще предпочитате да прекарвате времето си. Тук очите Ви ще се радват на перфектно оформените алеи и тревни площи. Измежду тях обособени са и КЪТОВЕ ЗА ОТДИХ, МЯСТО ЗА ХРАНЕНЕ НА ОТКРИТО, както и местенце за забавления, където има МАСА ЗА ТЕНИС, ДЕТСКИ КЪТ, БЕСЕДКИ.

Гостите ще могат да се възползват и от разработените туристически пакети, благодарение на които ще опознаете ПРИРОДНИТЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И ФЕНОМЕНИ в околността, ще се отдадете на КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ И РЕЛИГИОЗЕН ТУРИЗЪМ, ще се наслаждавате на ЛОВ и РИБОЛОВ, както и на приятно летуване по едни от най-чудесните ПЛАЖНИ ИВИЦИ у нас.

Още информация може да видите тук:

http://langov.com/offers/morski.pdf

Заповядайте!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Контактна информация
град: Созопол
адрес:с. Равадиново
тел:0878/511606
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.morskihorizonti-bg.com
GPS:42.383506 N 27.664137 Е
Намерете ни на картата

Вижте обекта на по-голяма карта
Галерия
Удобства:
 • паркинг
 • изглед
 • кабелна тв
 • кухненски бокс
 • лятна градина
 • телевизор
 • тераса
 • хладилник
Вид на обекта:
 • Къщи за гости
Тип на обекта:
 • На море
 • Селски туризъм
nastanise.com © 2024