Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Къща за гости Панорама

Къща за гости в Смолян, с комфортна обстановка и добро обслужване
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Разполагаща се на страхотно спокойно място в прекрасния ни град Смолян, Къща за гости „Панорама” ще Ви предложи отлични условия, на които да се насладите по време на почивните дни. Тук бихме могли да Ви настаним в два вида помещения – четири на брой прерасни ДВОЙНИ СТАИ. Предлагаме и настаняване на един човек в двойна стая. Но при нас бихте могли да се насладите и на престой в някой от просторните ни АПАРТАМЕНТИ. Два от тях са стандартни, а третият представлява МАНСАРДА и е обзаведен доста луксозно. Гарантираме Ви, че ще се насладите на доста комфортна почивка тук!

Сред удобствата, които ще Ви предложи Къща за гости „Панорама” е например наличието на телевизор във всяка от стаите ни. Разбира се, предвидили сме и разнообразие от кабелни програми, сред които да избирате. Винаги можете да използвате и безплатния ИНТЕРНЕТ, който предлагаме. За да сме убедени, че ще се чувствате комфортно при нас редовно ще почистваме стаята Ви. Разбира се, тази услуга е включена в цената и няма да доплащате за нея. Винаги бихте могли да се насладите и на вкусна храна. В къщата се помещава и страхотен СНЕК-БАР, който ще Ви предложи най-различни вкусотии.

Тук забавления със сигурност няма да Ви липсват. Смолян е красив град, а освен това планинското му разположение ще Ви даде възможност за доста приятни разходки през топлите дни. Пък и близкото разположение на града до прекрасния ни планински курорт Пампорово ще Ви осигури и занимания през зимния сезон.

Цени за нощувка:

Двойна стая – 36 лв. при настаняване само на един човек в двойна стая - 25 лв.
Апартамент – 40 лв. при настаняване само на един човек в апартамент - 30 лв.
Луксозен Апартамент – 70 лв

Капаро при резервация можете да изпращате на следната банкова сметка:
„ЗДРАВКОВСТРОЙ“ ООД  гр.Смолян, ЕИК 120603398
Банкова сметка в Сибанк АД – гр.Смолян
IBAN BG46BUIB98881032384200
BIC BUIB BG SF

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • интернет
  • кабелна тв
  • телевизор
  • тераса
Вид на обекта:
  • Къщи за гости
  • Апартаменти
Тип на обекта:
  • На планина
  • Ски туризъм
  • Еко туризъм
nastanise.com © 2024