Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Къща за гости Ропотамо

Къща за гости Ропотамо в Приморско е чудесно място за пълноценна почивка на море
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Разположена до центъра на красивия крайбрежен град Приморско, Къща за гости „Ропотамо“ се радва на близост до всички интересни места в курорта. Северният и Южният плаж например са отдалечени само на сто и петдесет метра. Обстановката, в която ще бъдете потопени тук също ще Ви допадне. Условията са отлични, а удобствата – много. Предимство, разбира се, са и адекватните цени.

Тук ще бъде идеалното място, където да прекарате семейната ваканция с децата. Мястото е подходящо и за приятелски компании, за млади хора, които искат да се забавляват и въобще за всички почитатели на морските преживявания.

Капацитетът на къщата надхвърля тридесет места. Те са разпределени в няколко вида помещения. Четири на брой са ДВОЙНИТЕ СТАИ, две – ДВОЙНИТЕ СТАИ С ДОПЪЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО, а три – СТАИТЕ ЗА ЧЕТИРИМА ДУШИ. В къщата се предлагат и три СТУДИЯ, както и два апартамента. ГОЛЕМИЯТ АПАРТАМЕНТ се състои от спалня, кухня и хол и се радва на две тераси. МАЛКИЯТ АПАРТАМЕНТ пък представлява преходни спалня и хол.

Помещенията се радват на приветливо и много уютно обзавеждане. Тук ще използвате КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ, а също и ХЛАДИЛНИК. Големият апартамент се радва и на два КЛИМАТИКА. Цялата къща е потопена в цветя, създаващи още по-приятна обстановка. В красивия ѝ двор ще откриете и БАРБЕКЮ, край което ще прекарвате спокойни и приятни следобеди и вечери с близките си.

А на целият първи етаж на къщата се разполага най-големият в околността ЛОВНО-РИБАРСКИ МАГАЗИН „Косатка“. Богатият асортимент е в състояние да задоволи желанията на всеки аматьор и професионалист. Тук ще откриете всички пособия, необходими за лов и риболов. Предлагат се например стръв, пиротехника, боеприпаси, дори и екипировка за гмуркане. В магазина извършвани биват и прегледи на бойно и ловно оръжие. „Косатка“ ще се заеме и с ОРГАНИЗИРАНЕТО НА МОРСКИ РИБОЛОВ и САФАРИТА.

Цени:

До 01.06 / 02.06-25.06 / 26.06-15.07 / 16.07-25.08 / 26.08-30.08

Двойна стая – 30 лева / 35 лева / 40 лева / 35 лева / 35 лева
Тройна стая – 35 лева / 40 лева / 45 лева / 40 лева / 35 лева
Студио – 45 лева / 50 лева / 55 лева / 55 лева / 50 лева
Малък апартамент – 50 лева / 50 лева / 55 лева / 50 лева / 55 лева
Голям апартамент – 80 лева / 80 лева / 90 лева / 90 лева / 70 лева

Заповядайте!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • барбекю
  • изглед
  • кабелна тв
  • климатик
  • лятна градина
  • телевизор
  • хладилник
Вид на обекта:
  • Къщи за гости
Тип на обекта:
  • На море
nastanise.com © 2024