Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Къщи за гости Тинтява и Невена

Къщи за гости Тинтява и Невена в Боженци са прекрасно място за почивка и отдих на планина
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Битовите къщи „Тинтява“ и „Невена“ се разполагат в архитектурно-историческия резерват Боженци. Тази красива местност ще Ви очарова с непокътнатата си природа и богатата си история. А двете симпатични къщи ще Ви пренесат в съвсем друга епоха – тази на Българското Възраждане!

Уютна и изключително приятна е обстановката, на която ще се радвате тук. Битовото обзавеждане ще пресъздаде съвсем автентично атмосферата на българската възрожденска къща. Почивката Ви тук ще бъде приятна по всяко време в годината – през летния сезон ще можете да се наслаждавате на приятната планинска прохлада, а зимата китното село ще се превърне в пейзаж от зимна картичка.

Двете къщи са с капацитет десет души. Къща „Невена“ предлага удобна двойна стая и комфортно ателие. В Къща „Тинтява“ подслон намират две ДВОЙНИ СТАИ и още едно АТЕЛИЕ.

Очаровани ще останете от архитектурния облик на КЪЩАТИНТЯВА“. На първия етаж на къщата ще откриете доста просторна МЕХАНА с чудена КАМИНА. Тя е решена в типичен български стил и ще бъде отлично място, където да организирате едно хубаво празненство или весела вечер с приятели. Тук предоставена ще Ви е и възможността да опитате някои от най-вкусните български гозби, приготвени с екологично чисти продукти. А ако имате желание, ще можете и сами да приготвите чудесни ястия по народни рецепти.

И КЪЩАНЕВЕНА“изцяло е запазила боженските и народните традиции. Помещенията за настаняване тук са доста комфортни. На разположение ще имате и доста удобства. Ще можете да разчитате на телевизор, а също така и на Интернет достъп. И тази къща подслонява приятна МЕХАНА с КАМИНА на първия си етаж. Тя ще е идеалното място, където да изпиете чаша вино с приятели .

Прекрасен е и ДВОРА на къщите. Летните вечери ще можете да прекарвате на ВЕРАНДАТА , от където ще се наслаждавате на прохлада. А през пролетта ще бъдете удивени от пъстротата и красотата на това кътче.

Къщите се предлагат за наемане, а при желание от Ваша страна, към услугите може да бъде прибавено и изхранване. „Тинтява“ и „Невена“ са най-подходящите места за честването на празници и организирането на семейни тържества и приятелски събирания. Тук могат да бъдат организирани и всякакви фирмени събирания и тийм билдинги.

ЦЕНИ:

Двойна стая – 80.00 лв.
Ателие – 100.00 лв.

Заповядайте в Къщи „Тинтява“ и „Невена“!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
 • паркинг
 • интернет
 • изглед
 • камина
 • лятна градина
 • механа
 • телевизор
 • тераса
Вид на обекта:
 • Къщи за гости
Тип на обекта:
 • На планина
 • Селски туризъм
 • Еко туризъм
nastanise.com © 2024