Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Механа Кукуш

Механа Кукуш в София предлага балканска кухня и отлични специалитети
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Механа „Кукуш“ е очарователно място в София, където ще откриете наистина приятна обстановка. Заведението е доста симпатично и уютно, а ще Ви допадне и отличното му разположение в столицата. Ще го откриете на приветливата улица „Кукуш“ №1. Механата разполага със СТО и ЧЕТИРИДЕСЕТ МЕСТА, разпределени в ДВЕ свързани помежду си ЗАЛИ. За настроението на гостите се грижи и ОРКЕСТЪР.

Разбира се, механата ще Ви предложи и отлично приготвена храна. Заведението е едно същинско царство на традиционната балканска кухня. Тук ще имате възможността да опитате от голямо разнообразие от ястия, всяко от които приготвяно по автентични рецепти от балканския регион. А за направата на всички сервирани блюда използвани биват само пресни и висококачествени продукти.

Сред предложенията в богатото меню на механа са включени най-различни салати, вкусни чорби и страхотни гозби. Доста клиенти привлича сръбската скара, както и родопското чеверме на жар. Ще можете да се насладите и на топли баници и изкусителни десерти, приготвяни по стари рецепти. Голямо е и разнообразието от напитки.

Екипът на Механа „Кукуш“ е сформиран от хора с дългогодишен опит в кулинарията. Той се старае винаги да подбира най-доброто за клиентите на заведението, така че винаги да може да отговори на изискванията им. Тук всеки посетител ще се радва на внимание, както и на безупречно обслужване. Гостите могат да разчитат и на голям ПАРКИНГ.

Заведението ще бъде напълно подходящо място, където да се насладите на вкусен обяд или вечеря. Тук организирани могат да бъдат всякакви тържества, семейни събирания, фирмени партита и и празненства по всякакъв повод. При желание от Ваша страна можете да договорите промоции, отстъпки, а също така и да разчитате на КЕТЪРИНГ.

Заповядайте в Механа „Кукуш“!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • камина
Вид на обекта:
  • Ресторанти
Тип на обекта:
  • Градски туризъм
nastanise.com © 2024