Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Механа Сандански Хан

Отлична механа в Сандански - правилното място за приятни моменти с приятели
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Механа „Сандански Хан” е кътче, където ще откриете чудесна атмосфера, уединение. Тук ще се радвате на спокойствие, докато опитвате едни от най-добрите ястия, които се приготвят на територията на Сандански.

„Сандански Хан” е заведение, което ще откриете много лесно. Локализирано е на околовръстното шосе. Китната механа с удоволствие ще Ви приюти във вътрешността си. Обликът на заведението е в изцяло битов български стил. Много приятна е и музиката, която ще звучи като фон на веселите Ви разговори. Във вътрешната ЗАЛА биха могли да се настанят сто души. Прекрасната покрита ТЕРАСА ще осигури място и за още петдесет души. Прекрасно ще прекарате времето си тук, особено ако сте взели със себе си и весела компания.

Храната, която се предлага в механата, е просто великолепна. Менюто е много богато, така че със сигурност ще откриете ястие, което да предизвика интереса Ви. Сред предложенията тук, най-широко застъпени са вкусните традиционни български ястия. Можете да избирате сред разнообразни супи и салата. Чудни са гювечетата, както и вкусотиите, които се приготвят на скарата и барбекюто. Определено ще Ви допадне чевермето, както и начинът, по който се приготвя дивечът тук. Посещението на Механа „Сандански Хан” си заслужава, дори само за да опитате домашното овче сирене и натуралното кисело мляко. А опитате ли питките, хляба и прекрасните баници, то определено ще заобичате това място. Можете да разчитате на това, че и виното тук е отлично. Голямо е разнообразието от домашни вина и ракии тук. А приятната задушевна обстановка, за която несъмнено допринася и камината, ще Ви накара да се отпуснете.

Механа „Сандански Хан” с радост би Ви приела. Тя ще предложи на Вас и гостите Ви условия, в които забавлението и разтухата са неизбежни. Тук би било и перфектното място, където да организирате и всякакви тържества. Заведението е добър избор, ако търсите къде да организирате празненството на някакъв личен празник. Всякакви банкети, партита и събирания, прекарани тук, се помнят дълго време и предизвикват усмивки.

Заповядайте в Механа „Сандански Хан”!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • ресторант
  • барбекю
  • климатик
  • лятна градина
  • механа
Вид на обекта:
  • Ресторанти
Тип на обекта:
  • Бизнес туризъм
  • Градски туризъм
nastanise.com © 2024