Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Ресторант BBQ и мотел Роси

Мотел и ресторант Роси е отлично място за нощувка на главен път Е79
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Разположен в гостоприемното село Долна Градешница, приветливият Мотел и ресторант „Роси“ ще Ви предложи приятна обстановка, в която да разпуснете. Ще го откриете много лесно – разполага се на главния път Е79, а приветливата му постройка е лесно забележима.

Поканени тук ще бъдете в уютния РЕСТОРАНТ. Заведението предлага места както във вътрешния си салон, така и на открито. А вече удобно настанени ще избирате от меню, включващо какви ли не вкусни ястия. Те са специално подбрани от БЪЛГАРСКАТА ТРАДИЦИОННА КУХНЯ. Тук ще опитате и най-вкусните ПЪРЖОЛИ, приготвяни само от висококачествено месо. В региона няма по-добра скара от тази, предлагана тук. ДЕСЕРТИТЕ също ще Ви изкушат.
А за да се насладите на всичко това, необходимо ще бъде да се доверите на майсторите, които с удоволствие ще приготвят за Вас домашни вкусотии, блюда, приготвени НА ЖАР и какви ли не специалитети.

А за онези, които искат да се насладят на приятната атмосфера, царяща наоколо, подготвен е и мотел, предлагащ няколко СТАИ. Всички се радват на уютна обстановка и приятно обзавеждане. Определено добро е и оборудването им. Помещението Ви може да разчита на отделни легла или спалня. По време на престоя си ще използвате ТЕЛЕВИЗОР, а също и КЛИМАТИК. Ще имате и собствена баня/тоалетна.
Обектът предвижда и ПАРКИНГ за автомобилите на своите гости.

За контакти:
0884/ 08 84 95

Мотел и ресторант „Роси“ Ви очаква!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • интернет
  • ресторант
  • климатик
  • телевизор
Вид на обекта:
  • Хотели
Тип на обекта:
  • Селски туризъм
nastanise.com © 2024