Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Пицария-ресторант Ниагара

Ресторант, пица и барбекю в София, в изискана обстановка за приятни моменти с приятна компания
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Пицария „Ниагара” е едно от най-приятните столични заведения. Причината е, че това е едно от малкото кътчета, където традицията бива пазена. А това е място, което дори за ден не е изменило на своите високи стандарти. От 1995 година заведението посреща и изпраща своите гости, предлагайки им най-добрата храна.

Пицариите „Ниагара” в София са две.
Едната се разполага на улица „Цар Симеон” №140.
Другото заведение посреща гостите си на адрес квартал „Дружба 2”, част 4, улица „Обиколна” (до магазин „Практикер”).

И двете пицарии ще Ви очароват с уникалния си интериор и уютната обстановка, която предлагат. Но най-важна тук е кухнята – блюдата, които се предлагат са изключително вкусни, а и обслужването е винаги на съответното ниво.
Това са и част от причините, поради които действащият носител на наградата „Верига ресторанти на годината” на БХРА са именно ресторанти „Ниагара”.

Причината толкова дълги години ресторантът да продължава да бъде търсен и обичан, се крие в това, че тук на храната се обръща изключително голямо внимание. То започва още при подбора на продуктите – в ресторанта влизат само най-качествените, свежи и екологични продукти. Това е и причината, поради която ресторантът бива зареждан всеки ден. Така всеки път на гостите биват сервирани свежи зеленчуци и плодове, както и винаги пресни меса и риба. Разбира се, не само в това се крие тайната на добрата кухня.

Друга важна част за успеха на Пицария „Ниагара” е начинът, по който всички тези качествени продукти се превръщат във великолепните ястия, които Ви биват поднасяни. Причината за отличния вкус на блюдата, е в майсторството, с което готвачите тук овкусяват ястията. Подправките винаги са пресни и ароматни, за да могат максимално да подсилят вкуса на храната. Маринатите също са специално приготвени. А специфичните съчетания измежду всички тези великолепни вкусове могат да задоволят вкуса и на най-изисканите и претенциозни гости.

В Пицария „Ниагара” Майстор Дино Фузетти ще Ви покаже вкуса на италианската кухня. Той ще приготви за Вас прекрасна пица, а също и паста и лазаня по автентични италиански рецепти. А храната тук винаги се предлага с подходящото питие. Тук ще откриете над сто различни вида вина – както български, така и чуждестранни. Ще можете да изберете най-подходящото вино, сред отличните предложения тук, което да допълни идеално избраното ястие.

Ресторант-пицария „Ниагара” предлага и възможността да поръчате ястия за дома или офиса като доставката ще бъде напълно безплатна. Заведението предлага и разкошно обедно меню, което всеки ден е различно и прясно приготвено. Предложенията са разнообразни, а цените им – отлични. Тях, както и цялото меню на заведението ще можете да разгледате в сайта на Пицарии „Ниагара”.

Заповядайте в Ресторант „Ниагара”!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • интернет
  • ресторант
  • барбекю
  • климатик
  • лятна градина
  • телевизор
Вид на обекта:
  • Ресторанти
Тип на обекта:
  • Бизнес туризъм
  • Градски туризъм
nastanise.com © 2024