Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Пицария Деси

Пицария Деси в Банско е отлично заведение с богата кухня и перфектно обслужване
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Пицария „Деси“ е едно от очарователните заведения в Банско, където бихте могли да се насладите на вкусна закуска, топъл обяд и чудесна вечеря, а също така и на чаша добро питие. Пицарията се радва на доста приятна и уютна обстановка, а също и на отлична локализация. Ще я откриете на адрес „Тома Вишанов“ №2.

Заведението предлага на своите гости доста разнообразно меню. Тук можете да се насладите на богат асортимент от нови и интересни предложения, всички от които изключително вкусни. Сред ястията на пицарията има дюнери и фалафели, вкусни сандвичи и апетитни тостове. Разбира се, ще можете да опитате и любимата си пица в малък, голям или пък XXL размер. Буритото и кесадията са други от любимите на гостите ястия. Тук ще имате възможността да опитате и множество сладки изкушения. В менюто ще откриете мъфини и сладки, а разкошни са тортите, кексовете и нежните мусове.
А основно предимство на заведението, е че всичко, което се предлага, бива ДОМАШНО ПРИГОТВЕНО, ПРЯСНО и доста вкусно!

Пицария „Деси“ е едно идеално място, където да се съберете с приятели и да се повеселите. Тук е и добро кътче, където да дойдете с децата си. Те със сигурност няма да скучаят. Заведението предлага и ХРАНА ЗА ВКЪЩИ и офиса, като извършва се и доставка. Можете да разчитате и на КЕТЪРИНГ УСЛУГИТЕ на заведението, в случай че планирате някакво събитие.

Пицария „Деси“ работи всеки ден от 07:00 часа до 20:00 часа.

Заповядайте!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • интернет
  • ресторант
  • телевизор
Вид на обекта:
  • Ресторанти
Тип на обекта:
  • На планина
nastanise.com © 2024