Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Ресторанти

Ресторантите са тези прекрасни обществени места, където ще бъдете свободни да седнете с компания и да опитате някое от прелестните ястия в менюто. Почивката е свързана не само с доброто място за нощуване, но и с приятно място, което ще Ви предложи здравословна и най-важното - вкусна храна.

Ресторантите се различават доста. Първо, те са твърде разнообразни, в зависимост от кухнята, която ще Ви предложат. Можете да посетите италиански, китайски, индийски ресторанти, предлагащи съответните национални кухни. Естествено има и такива, които ще Ви предложат български традиционни ястия. Едно от важните неща за уважаваните ресторанти, освен качеството на храната, е и безупречното обслужване. Един от най-хубавите варианти за прекарване на вечерта, е в добра компания, разположени сред комфортната обстановка на ресторанта. Ресторантите са местата, които ни предразполагат, отпускат ни, карат ни да се връщаме към живота и да се отдалечим поне за малко от ежедневните проблеми.

VIP
Ресторанти Дива

Ресторанти Дива

Благоевград, бул. Васил Левски 13, ул. Катина и Никола Хайдукови 42
На приятна обстановка и отлична кухня, ще се наслаждавате в Ресторант „Дива II“ в Благоевград. Заведението се радва на отлично разположение, на приятна обстановка и разнообразно меню, включващо българска и международна кухня. Ресторантът предлага и доставка на храна до дома.
ИНФО ЗАПИТВАНЕ
VIP
Ресторант и механа Свети Георги

Ресторант и механа Свети Георги

Благоевград, ул. Илинден 5
Ако сте ценители на качествената, добре приготвена храна, то определено трябва да посетите Ресторант „Свети Георги” в Благоевград. Тук ще Ви бъдат поднесени страхотни ястия от българската и европейска кухня. А и обстановката на заведението определено ще Ви се хареса!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Механа Бунаре

Механа Бунаре

Банско, ул. Пирин 44
На добра храна и много забавления ще можете да се порадвате в Механа „Бунаре” в Банско. Тя е доста обширна, разчита на четири зали, както и на прекрасна лятна градина. А в менюто са включени чудни ястия от българската и европейска кухня. Най-доброто чеверме е при нас!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Шери 2

Ресторант Шери 2

Благоевград, ул. Шишман 6
Ресторант „Шери“ 2 ще избирате от богато меню, включващо апетитни предложения от българската и интернационалната кухня в центъра на Благоевград.Огромен е и изборът от качествен алкохол и безалкохолни напитки. Освен с чудесна локация, заведението ще Ви впечатли с уютна атмосфера. Салонът е просторен, стилен и модерен. Подходящ е за организирането на тържества и събития!
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Механа Бански Айдути

Механа Бански Айдути

Банско, ул. Отец Паисий 21
Ако през почивката си в Банско искате да се насладите на наистина вкусна храна, поднесена в приятна обстановка, то трябва да посетите Механа „Бански айдути“. Тя е доста просторна, предлага 140 места и е подходяща за провеждането на всякакви тържества. А традиционните и съвременни ястия и специалитети са много апетитни!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Русалка

Ресторант Русалка

Благоевград, център
Приятна обстановка, вкусна храна и отлично обслужване Ви очакват в Ресторант „Русалка“. Заведението се намира в центъра на Благоевград. То разполага с просторна зала за 140 души, както и с очарователна лятна тераса за още 80 души. Тук ще се радвате на богат избор от ястия, както и на висококачествени питиета!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Леонардо

Ресторант Леонардо

Банско, ул. Благо Тодев 11
Ресторант „Леонардо“ е заведение, което ще Ви впечатли с елегантна визия, комфорт, великолепна италианска кухня. Ястията биват приготвяни по автентични рецепти с помощта на пресни съставки и екологични продукти. В менюто ще откриете апетитни предложения, които тук биват поднасяни по уникален начин!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Манастира

Ресторант Манастира

Свети Влас, Свети Влас
Ресторант „Манастира“ е едно от най-добрите заведения в Свети Влас. Той ще Ви покани в приятната обстановка на вътрешната си зала, решена в традиционен битов стил. Великолепна е и морската гледка, на която ще се любуват настанилите се на открито.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Виктория

Ресторант Виктория

Банско, ул. Пирин 119
Ресторант „Виктория“ е заведение, впечатляващо със стила, с обстановката си, с вниманието си към всеки клиент и, разбира се, с великолепната си кухня. Камината и голямото количество дървен материал, използван в интериора, ще създадат усещането за истински уют. А разнообразието от апетитни блюда, е наистина голямо!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Шери

Ресторант Шери

Благоевград, алея Бачиново
На комфорт, безупречно обслужване и отлична кухня ще се радвате в Ресторант „Шери“. Това е заведението в Благоевград, където сервират най-вкусните ястия на най-добрите цени. В случай че търсите място за провеждането на някакво събитие, то това е правилното кътче!
от 2 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Караоке Бар Black Tiger

Караоке Бар Black Tiger

Боровец, комплекс Боровец
На приятна обстановка, добра кухня и много забавления ще се насладите в Караоке бар „Black Tiger“. Това е сред любимите кътчета на много от посетителите на курортното градче Боровец. А разположението му на една от прекрасните ски писти, го прави и много удобно за всички почитатели на зимните спортове.
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Бърдарева Механа

Бърдарева Механа

Банско, ул. Пирин 71, Банско
„Бърдарева механа“ в Банско ще Ви очарова с уникалната си битова обстановка и разкошна камина. А свежестта и пъстротата на лятната градина ще Ви оставят без дъх. Отлично е и обслужването в заведението. Ястията, които биват сервирани са подбрани от българската и европейска кухня, има рибни специалитети и много други!
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Думанова механа

Думанова механа

Банско, ул. Найден Геров 15
На страхотно обслужване и отлична кухня ще се наслаждавате в „Думанова механа“. Тя се радва на прекрасна обстановка в бански стил, както и на много богато меню, изобилстващо от местни специалитети и други вкусни ястия. Тук е и идеалното място за организирането на тържества и празненства по всякакъв повод.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Пирин

Ресторант Пирин

Симитли, ул. Христо Ботев 25
Ресторант „Пирин“ е най-доброто място в град Симитли, където ще се наслаждавате на приятна обстановка, на отлично обслужване, на богато меню и отлично приготвени ястия. Мястото е подходящо за Събирания с приятели за честване на празници и организиране на всякакви тържества!
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Ресторант-механа Златното агне

Ресторант-механа Златното агне

София, бул. Симеоновско шосе 231
Отлично място, където ще се радвате на приятна атмосфера и страхотна кухня, е Ресторант-механа „Златното агне“. Атмосферата тук е традиционна и много уютна. Предложенията в менюто ще Ви допаднат, а и удобствата като паркинг, детски кът, Интернет, телевизор, климатик и други.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Механа Златното Пиле

Механа Златното Пиле

Бургас
Едно приятно кътче в Бургас, където ще се радвате на приятна обстановка и отлична кухня е Механа „Златното пиле“. Тук ще избирате сред най-вкусните ястия от българската кухня, както и от голямо разнообразие от вина и питиета. Удобство за Вас ще представлява и паркинга, както и Wi-Fi Интернетът в заведението.
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Механа Кукуш

Механа Кукуш

София, ул. Кукуш 1
Механа „Кукуш“ е уникално заведение в столицата, където ще се настаните в уютна обстановка, а храната, на която ще се наслаждавате, е наистина отлична. Тук приготвяни биват всякакви ястия от балканската кухня, сред които на голяма почит са сръбската скара,а също и родопското чеверме.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Вардар

Ресторант Вардар

Дупница
Прекрасно място, където ще се радвате на приятна обстановка, отлично обслужване и страхотна кухня е Ресторант „Вардар“. Това заведение се радва на страхотна атмосфера – вътрешният салон е уютен, а местата отвън се радват на свежест и прохлада. Богат е изборът от ястия, а можете да разчитате и на доставка до дома!
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Пицария Деси

Пицария Деси

Банско, ул. Тома Вишанов 2
Пицария „Деси“ е симпатично местенце в Банско, където ще можете да се насладите на вкусна храна и добро питие. Тук ще бъдете настанени в приятна обстановка, а също така ще се радвате и на голямо разнообразие от вкусни предложения.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Съни

Ресторант Съни

Созопол, ул. Ропотамо, плаж Харманите
Най-вкусната храна в Созопол ще откриете в прелестния Ресторант „Съни”. Тук предлагаме разнообразни ястия – традиционни български гозби, различни рибни специалитети, стек-специалитети и интересни рецепти от чешката кухня.
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Ресторант Градина

Ресторант Градина

Харманли, ул. Бенковска 46
На страхотна кухня и очарователна обстановка ще се радвате в симпатичния Ресторант „Градина“ в град Харманли. Тук гостите биват посрещани и настанявани комфортно, предлагат се чудесни условия за семейни и фирмени събирания и тържества, а и малките гости също не скучаят.
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Ресторант Гейзера

Ресторант Гейзера

Сапарева Баня, Парк Гейзера
Великолепно кътче за отдих и веселие с приятели е Ресторант „Гейзера“, разполагащ се в центъра на Сапарева баня. Тук ще се радвате на уютен интериор, приятна атмосфера, отлично обслужване, както, разбира се, и на отлично приготвена храна.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Лоза

Ресторант Лоза

Варна, м-ст Акчелар 18 (пътят за Виница)
Ресторант "Лоза" във Варна е чудесно заведение, радващо се на прекрасна обстановка, както и на отлична локализация. Ресторантът ще Ви предложи много богато меню, включващо разнообразие от вкусни ястия от българската традиционна кухня. Напитките също са качествени!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторанти Ниагара

Ресторанти Ниагара

София
Ресторанти „Ниагара” в София с радост ще Ви посрещнат. Заведенията от веригата ще Ви предложат стилна обстановка и впечатляваща кухня. Тук се сервират най-добрите ястия, обслужването е на много високо ниво, а Вие ще се насладите на чудесно прекарано време.
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Пицария-ресторант Ниагара

Пицария-ресторант Ниагара

София
Пицария „Ниагара” е стилно заведения в София, което ще Ви предложи великолепна обстановка. Освен уютната атмосфера, тук ще можете да се насладите и на изключително вкусни ястия, сред които вкусна паста и лазаня, приготвени по автентични италиански рецепти.
ИНФО ГАЛЕРИЯ
ОЩЕ РЕЗУЛТАТИ
Критерии за търсене
Всички типове
 • Хотели
 • Семейни хотели
 • Комплекси
 • Къщи за гости
 • Апартаменти
 • Квартири
 • Бунгала
 • Туристически агенции
 • Рент-а-кар
 • Ресторанти
 • Клубове и Дискотеки
 • Друг вид
 • Специални предложения
 • Нова година
 • Коледа
 • 8-ми декември
Звезди: Цена:
Всички видове
 • На море
 • На планина
 • Балнео и SPA
 • Бизнес туризъм
 • Ски туризъм
 • Селски туризъм
 • Градски туризъм
 • Еко туризъм
 • паркинг
 • интернет
 • ресторант
 • открит басейн
 • закрит басейн
 • сауна
 • парна баня
 • детски кът
 • детски басейн
 • минерални бани
 • студио за масаж
 • фитнес
 • SPA център
 • бар-басейн
 • барбекю
 • бизнес услуги
 • билярд
 • боулинг
 • вана
 • гараж
 • гладене
 • джакузи
 • дом. любимци
 • достъп за инв.
 • екскурзовод
 • зимна градина
 • изглед
 • кабелна тв
 • казино
 • камина
 • кафе машина
 • климатик
 • козметик
 • конна база
 • конфер. зала
 • кухненски бокс
 • лекарски каб.
 • лоби бар
 • лятна градина
 • механа
 • микровълнова
 • мини голф
 • мини-бар
 • наем колела
 • нощен бар
 • нощен клуб
 • обменно бюро
 • охрана
 • пералня
 • плащ. с карта
 • пране
 • рент-а-кар
 • рум сервиз
 • сателитна тв
 • сейф
 • сешоар
 • ски гардероб
 • снежен джет
 • солариум
 • телевизор
 • тенис корт
 • тенис на маса
 • тераса
 • фризьор
 • хим. чистене
 • хладилник
 • ютия
nastanise.com © 2024