Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Ресторанти

Ресторантите са тези прекрасни обществени места, където ще бъдете свободни да седнете с компания и да опитате някое от прелестните ястия в менюто. Почивката е свързана не само с доброто място за нощуване, но и с приятно място, което ще Ви предложи здравословна и най-важното - вкусна храна.

Ресторантите се различават доста. Първо, те са твърде разнообразни, в зависимост от кухнята, която ще Ви предложат. Можете да посетите италиански, китайски, индийски ресторанти, предлагащи съответните национални кухни. Естествено има и такива, които ще Ви предложат български традиционни ястия. Едно от важните неща за уважаваните ресторанти, освен качеството на храната, е и безупречното обслужване. Един от най-хубавите варианти за прекарване на вечерта, е в добра компания, разположени сред комфортната обстановка на ресторанта. Ресторантите са местата, които ни предразполагат, отпускат ни, карат ни да се връщаме към живота и да се отдалечим поне за малко от ежедневните проблеми.

Ресторант Шери 2

Ресторант Шери 2

Благоевград, ул. Шишман 6
Ресторант „Шери“ 2 ще избирате от богато меню, включващо апетитни предложения от българската и интернационалната кухня в центъра на Благоевград.Огромен е и изборът от качествен алкохол и безалкохолни напитки. Освен с чудесна локация, заведението ще Ви впечатли с уютна атмосфера. Салонът е просторен, стилен и модерен. Подходящ е за организирането на тържества и събития!
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Механа Бански Айдути

Механа Бански Айдути

Банско, ул. Отец Паисий 21
Ако през почивката си в Банско искате да се насладите на наистина вкусна храна, поднесена в приятна обстановка, то трябва да посетите Механа „Бански айдути“. Тя е доста просторна, предлага 140 места и е подходяща за провеждането на всякакви тържества. А традиционните и съвременни ястия и специалитети са много апетитни!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Русалка

Ресторант Русалка

Благоевград, център
Приятна обстановка, вкусна храна и отлично обслужване Ви очакват в Ресторант „Русалка“. Заведението се намира в центъра на Благоевград. То разполага с просторна зала за 140 души, както и с очарователна лятна тераса за още 80 души. Тук ще се радвате на богат избор от ястия, както и на висококачествени питиета!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
7-те рилски езера

7-те рилски езера

Сапарева Баня, ул. Св. Иван Рилски 26
Ресторант „Седемте Рилски езера“ е заведение, което ще Ви впечатли с уютния си облик и отпускаща атмосфера. Тук ще избирате от меню, включващо разнообразие от традиционни ястия и морски специалитети, приготвяни по здравословен! Заведението е перфектно и за провеждането на тържества и мероприятия!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Леонардо

Ресторант Леонардо

Банско, ул. Благо Тодев 11
Ресторант „Леонардо“ е заведение, което ще Ви впечатли с елегантна визия, комфорт, великолепна италианска кухня. Ястията биват приготвяни по автентични рецепти с помощта на пресни съставки и екологични продукти. В менюто ще откриете апетитни предложения, които тук биват поднасяни по уникален начин!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Българка

Ресторант Българка

Каварна, ул. Приморска
Ресторант Българка е очарователно място в Каварна, което ще Ви впечатли с разнообразие от вкусни ястия от българската, италианската и гръцката кухня. Модерната обстановка се съчетава с традиционната българска атмосфера и предлага на гостите уникално преживяване.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Механа Чевермето

Механа Чевермето

Мелник, ул. Мелник № 117
На чудесно прекарване ще се насладите в китната Механа „Чевермето“ в Мелник. Не е случайно избрано името - тук приготвяно бива най-доброто чеверме, което сте опитвали! Атмосферата е приятна, обстановката – традиционна, а веселото прекарване е просто задължително!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Манастира

Ресторант Манастира

Свети Влас, Свети Влас
Ресторант „Манастира“ е едно от най-добрите заведения в Свети Влас. Той ще Ви покани в приятната обстановка на вътрешната си зала, решена в традиционен битов стил. Великолепна е и морската гледка, на която ще се любуват настанилите се на открито.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Виктория

Ресторант Виктория

Банско, ул. Пирин 119
Ресторант „Виктория“ е заведение, впечатляващо със стила, с обстановката си, с вниманието си към всеки клиент и, разбира се, с великолепната си кухня. Камината и голямото количество дървен материал, използван в интериора, ще създадат усещането за истински уют. А разнообразието от апетитни блюда, е наистина голямо!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Бърдарева Механа

Бърдарева Механа

Банско, ул. Пирин 71, Банско
„Бърдарева механа“ в Банско ще Ви очарова с уникалната си битова обстановка и разкошна камина. А свежестта и пъстротата на лятната градина ще Ви оставят без дъх. Отлично е и обслужването в заведението. Ястията, които биват сервирани са подбрани от българската и европейска кухня, има рибни специалитети и много други!
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Думанова механа

Думанова механа

Банско, ул. Найден Геров 15
На страхотно обслужване и отлична кухня ще се наслаждавате в „Думанова механа“. Тя се радва на прекрасна обстановка в бански стил, както и на много богато меню, изобилстващо от местни специалитети и други вкусни ястия. Тук е и идеалното място за организирането на тържества и празненства по всякакъв повод.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Шери

Ресторант Шери

Благоевград, алея Бачиново
На комфорт, безупречно обслужване и отлична кухня ще се радвате в Ресторант „Шери“. Това е заведението в Благоевград, където сервират най-вкусните ястия на най-добрите цени. В случай че търсите място за провеждането на някакво събитие, то това е правилното кътче!
от 2 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Паничище

Ресторант Паничище

Сапарева Баня, ул. Германея 45
Заведение, което ще Ви очарова с уюта и отличната си кухня е симпатичният Ресторант „Паничище“. С прекрасно разположение в красивото градче Сапарева баня. Менюто тук включва морски ястия, деликатеси, вегетариански блюда, барбекю, палачинки и още много вкусни предложения.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторанти Дива

Ресторанти Дива

Благоевград, бул. Васил Левски 13, ул. Катина и Никола Хайдукови 42
На приятна обстановка и отлична кухня, ще се наслаждавате в Ресторант „Дива II“ в Благоевград. Заведението се радва на отлично разположение, на приятна обстановка и разнообразно меню, включващо българска и международна кухня. Ресторантът предлага и доставка на храна до дома.
ИНФО ЗАПИТВАНЕ
Ресторант Гейзера

Ресторант Гейзера

Сапарева Баня, Парк Гейзера
Великолепно кътче за отдих и веселие с приятели е Ресторант „Гейзера“, разполагащ се в центъра на Сапарева баня. Тук ще се радвате на уютен интериор, приятна атмосфера, отлично обслужване, както, разбира се, и на отлично приготвена храна.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Ресторант Кондор

Ресторант Кондор

Дупница, площад Македония 3
Ресторант „Кондор” е чудесно място, където да разпуснете и да се позабавлявате с приятели. Всъщност, ресторантът би бил идеално място, където да организирате всякакви тържества и празници – обстановката е много стилна и изискана, а храната – отлично приготвена!
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Ресторант и механа Свети Георги

Ресторант и механа Свети Георги

Благоевград, ул. Илинден 5
Ако сте ценители на качествената, добре приготвена храна, то определено трябва да посетите Ресторант „Свети Георги” в Благоевград. Тук ще Ви бъдат поднесени страхотни ястия от българската и европейска кухня. А и обстановката на заведението определено ще Ви се хареса!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Хотел-ресторант Свети Георги

Хотел-ресторант Свети Георги

Говедарци, с. Говедарци
На приятно обзаведена стая, предлагаща всякакви удобства, ще откриете в Хотел „Свети Георги”, Говедарци. Тук ще можете да опитате и вкусни ястия в механата и ресторанта, ще може да спортувате – футбол, волейбол, тенис, ски...
от 50 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Механа Бунаре

Механа Бунаре

Банско, ул. Пирин 44
На добра храна и много забавления ще можете да се порадвате в Механа „Бунаре” в Банско. Тя е доста обширна, разчита на четири зали, както и на прекрасна лятна градина. А в менюто са включени чудни ястия от българската и европейска кухня. Най-доброто чеверме е при нас!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Механа Бански хан

Механа Бански хан

Банско, ул. Васил Кънчев 2
В Механа „Бански хан” ще можете да се насладите на всевъзможни ястия. Тук се предлагат местни бански специалитети, както и ястия от националната ни кухня. Вкусотиите, приготвени на пещ, плоча или жар също намират много почитатели.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Сохо Кафе

Сохо Кафе

София, бул. България 69
„Сохо Кафе“ е най-елегантното заведение в София, което освен изискан интериор, ще Ви предложи и великолепна кухня. Блюдата тук се приготвят по оригинални италиански рецепти. А панорамната гледка към Витоша е пленителна! Тук можете да изпиете следобедното си питие, да вечеряте, а също и да организирате частно парти!
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Ресторант Черният Кон

Ресторант Черният Кон

Пампорово, к.к. Пампорово
На прекрасни моменти ще се насладите в уютния Ресторант „Черният кон“. Персоналът ще Ви посрещне с усмивка, а приятната атмосфера ще Ви накара да се отпуснете. Независимо дали ще изберете топлата камина на салона или прохладата на местата отвън, тук ще се насладите на отлична кухня и разнообразие от специалитети.
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Караоке Бар Black Tiger

Караоке Бар Black Tiger

Боровец, комплекс Боровец
На приятна обстановка, добра кухня и много забавления ще се насладите в Караоке бар „Black Tiger“. Това е сред любимите кътчета на много от посетителите на курортното градче Боровец. А разположението му на една от прекрасните ски писти, го прави и много удобно за всички почитатели на зимните спортове.
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Ресторант Пирин

Ресторант Пирин

Симитли, ул. Христо Ботев 25
Ресторант „Пирин“ е най-доброто място в град Симитли, където ще се наслаждавате на приятна обстановка, на отлично обслужване, на богато меню и отлично приготвени ястия. Мястото е подходящо за Събирания с приятели за честване на празници и организиране на всякакви тържества!
ИНФО ГАЛЕРИЯ
Ресторант-механа Златното агне

Ресторант-механа Златното агне

София, бул. Симеоновско шосе 231
Отлично място, където ще се радвате на приятна атмосфера и страхотна кухня, е Ресторант-механа „Златното агне“. Атмосферата тук е традиционна и много уютна. Предложенията в менюто ще Ви допаднат, а и удобствата като паркинг, детски кът, Интернет, телевизор, климатик и други.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
ОЩЕ РЕЗУЛТАТИ
Критерии за търсене
Всички типове
 • Хотели
 • Семейни хотели
 • Комплекси
 • Къщи за гости
 • Апартаменти
 • Квартири
 • Бунгала
 • Туристически агенции
 • Рент-а-кар
 • Ресторанти
 • Клубове и Дискотеки
 • Друг вид
 • Специални предложения
 • Нова година
 • Коледа
 • 8-ми декември
Звезди: Цена:
Всички видове
 • На море
 • На планина
 • Балнео и SPA
 • Бизнес туризъм
 • Ски туризъм
 • Селски туризъм
 • Градски туризъм
 • Еко туризъм
 • паркинг
 • интернет
 • ресторант
 • открит басейн
 • закрит басейн
 • сауна
 • парна баня
 • детски кът
 • детски басейн
 • минерални бани
 • студио за масаж
 • фитнес
 • SPA център
 • бар-басейн
 • барбекю
 • бизнес услуги
 • билярд
 • боулинг
 • вана
 • гараж
 • гладене
 • джакузи
 • дом. любимци
 • достъп за инв.
 • екскурзовод
 • зимна градина
 • изглед
 • кабелна тв
 • казино
 • камина
 • кафе машина
 • климатик
 • козметик
 • конна база
 • конфер. зала
 • кухненски бокс
 • лекарски каб.
 • лоби бар
 • лятна градина
 • механа
 • микровълнова
 • мини голф
 • мини-бар
 • наем колела
 • нощен бар
 • нощен клуб
 • обменно бюро
 • охрана
 • пералня
 • плащ. с карта
 • пране
 • рент-а-кар
 • рум сервиз
 • сателитна тв
 • сейф
 • сешоар
 • ски гардероб
 • снежен джет
 • солариум
 • телевизор
 • тенис корт
 • тенис на маса
 • тераса
 • фризьор
 • хим. чистене
 • хладилник
 • ютия
nastanise.com © 2021