Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Ресторант Вардар

Ресторант Вардар в Дупница ще Ви очарова с прекрасната си обстановка и отлична кухня
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Ресторант „Вардар“ е едно от най-приятните и очарователни заведения в град Дупница. Това тихо и спокойно местенце е подходящо за обяд, а също и за вечеря в приятна компания. Ресторантът ще Ви предложи прекрасна обстановка, в която ще се отпуснете, а леката музика ще бъде идеален фон на веселите разговори с приятели.

Заведението ще очарова посетителите си не само с прекрасната си атмосфера, но и с отличната кухня, която предлага. В менюто на ресторанта ще откриете най-различни деликатеси, на които да се насладите. Много са и предложенията от гръцката и средиземноморската кухня. Почитателите на вегетарианските ястия също ще се радват на голям избор от блюда. Тук ще откриете много и отлични предложения за закуска, обяд и вечеря, а предлагат се и висококачествени питиета.

На входа на Ресторант „Вардар“ ще бъдете посрещнати от дружелюбния персонал, който ще Ви въведе в обстановката и ще Ви настани. Предлагани биват и места на открито. Разбира се, бихте могли да направите и предварителна резервация за любимата си маса. Заведението е добро място за групи, които искат да се повеселят и да се порадват на компанията си. Ресторантът е подходящ и за деца, които определено няма да скучаят.

За гостите на ресторанта е предвидено МЯСТО ЗА ПАРКИРАНЕ.
Заведението предлага и храна за вкъщи, като можете да разчитате на доставка до дома.

Ще можете да заплатите в кеш, както и с някоя от следните карти: Visa, American Express, Mastercard, Discover.

Заведението работи всеки ден от 10:00 часа до 00:00 часа.

Заповядайте в Ресторант „Вардар“!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • интернет
  • плащ. с карта
  • телевизор
Вид на обекта:
  • Ресторанти
Тип на обекта:
  • Бизнес туризъм
  • Градски туризъм
nastanise.com © 2024