Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Семеен хотел Ред Хаус

Семеен хотел Ред Хаус в Равда е най-подходящото място за Вашата почивка на красивото Черноморие
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

В едно от най-красивите крайморски кътчета – Равда – ще откриете ярко обагрената постройка на Семеен хотел „Ред Хаус”. Тя се разполага в централната част на селцето и ще Ви осигури лесен достъп до слънчевата плажна ивица. Една десетминутна разходка ще Ви отведе до ситния пясък и пенливите морски води.

Хотелът се разполага на четири етажа. Те подслоняват помещенията, предвидени за настаняването на гостите. Тук се отличават два вида помещения. По-голям е броят на ДВОЙНИТЕ СТАИ тук – те са тринадесет. А стаите, предлагащи НАСТАНЯВАНЕ ЗА ТРИМА ДУШИ, са три на брой. Какъвто и да е изборът Ви сред тези предложения, сигурно е че ще се чувствате комфортно. Обзавеждането на помещенията е модерно и доста приятно. Съвременно е и оборудването, разбира се. Всяка стая се радва на телевизор, както и на голямо разнообразие от кабелни програми. Предвидено е и наличието на хладилник. Определено комфорт в летните горещини ще внася климатикът ви. Помещенията разчитат и на балкони.

Всъщност на спокойствие и отдих бихте могли да се отдадете и в красивата ЛЯТНА ГРАДИНА. Тя се радва на свежи цветя и растения, създаващи приятна обстановка. Тук можете да прекарате приятни вечери в компанията на добри приятели. Семеен хотел „Ред Хаус” прави наистина всичко възможно, за да отговори на всички очаквания и изисквания от страна на гостите.

Заповядайте!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Контактна информация
град: Равда
адрес:ул. Апостол Войвода 8 А
тел:0895/767752; 0895/555888
web:www.redhouse-family.com
GPS:42.646444 N 27.678131 E
Намерете ни на картата

Вижте Семеен хотел Ред Хаус** на по-голяма карта
Галерия
Удобства:
  • интернет
  • кабелна тв
  • климатик
  • телевизор
  • тераса
  • хладилник
Вид на обекта:
  • Семейни хотели
  • Къщи за гости
Тип на обекта:
  • На море
nastanise.com © 2024