Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Семейни хотели

Семейните хотели са само представител на разнообразието от хотели, които съществуват. Те ще Ви предложат стая, в която да отседнете по време на своя престой, срещу заплащане. Онова, което ще забележите като разлика, е че те разполагат с по-скромен капацитет за настаняване, отколкото останалите. Семейните хотели предлагат максимален брой места за петдесет души.

Както знаем хотелите могат да бъдат категоризирани до пет звезди. Е, семейните хотели могат да притежават най-много три звезди. Въпреки това те предлагат настаняване в уютни стаи, както и доста екстри. Тук няма да разполагате със СПА център в хотела, но ще прекарате една необезпокоявана почивка, понеже наемателите са доста по-малко. Въпреки, че няма да разполагате със супер луксозна стая, тук ще разчитате на всичко необходимо. Класификацията на хотел като семеен означава, че той предлага и по-примамливи цени от огромните хотели, така че ги имайте предвид при резервирането на стая.

Всъщност името на тези хотели идва оттам, че те често пъти водят своето начало от идеята за семеен бизнес, при който се отдават помещения под наем. След своето разрастване и усъвършенстване, тази идея се превръща в прекрасен семеен хотел, който всеки може да посети и в който да организирате прекрасна ваканция.

VIP
Семеен хотел Калина

Семеен хотел Калина

Копривщица, ул. Хаджи Н. Палавеев 35
На чудесни мигове и пълноценен отдих ще се радвате, настанени в приветливия Семеен хотел „Калина“. Тук ще откриете уют и всякакви удобства, които ще гарантират доброто Ви прекарване. А отличната локация и атмосферата на Копривщица, ще Ви обещаят незабравими мигове!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Семеен хотел Илиевата къща

Семеен хотел Илиевата къща

Сапарева Баня, ул. Христо Ботев 11
На пълноценен отдих ще се насладите в Семеен хотел „Илиевата къща“. Тук, сред красотата на Сапарева баня, ще се радвате на спокойствие и истински комфорт. Уютните помещения и ще направят престоя приятен.
от 55 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Семеен Хотел Акшаена

Семеен Хотел Акшаена

Созопол, ул. Вия Понтика 43
Страхотна ще е ваканцията прекарана в Созопол и прекрасния Апартхотел „Акшаена“. Тук ще се намирате на метри от морето и най-добрия плаж в курорта – „Хармани“. Студията на свой ред ще осигурят елегантна обстановка и разнообразие от удобства. Комплексът ще се погрижи да не Ви липса абсолютно нищо!
от 60 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Семеен Хотел Бриз

Семеен Хотел Бриз

Китен, ул. Петрова Нива 5
На добро прекарване в Семеен хотел „Бриз“ ще се радвате по всяко време в годината. Тук почивката е изпълнена с усмивки и добро настроение. Комфортните стаи и апартаменти също спомагат за чудесната ваканция. В ресторанта пък се сервират апетитни ястия от българската, средиземноморската и европейската кухня!
от 12 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Семеен хотел - ресторант Дейкин

Семеен хотел - ресторант Дейкин

Слънчев Бряг, Слънчев бряг
Прекрасна ще е ваканцията Ви в Слънчев бряг и елегантния Семеен хотел „Дейкин“. Очаровани ще останете от елегантната обстановка и винаги приветливото и любезно обслужване. Стаите са обзаведени с вкус и предлагат всякакви удобства.
от 20 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Семеен Хотел Добриковата къща (Филипови)

Семеен Хотел Добриковата къща (Филипови)

Чепеларе, ул. Мурджовска 6
Очарователно място за отдих, където ще се радвате на чудесния родопски стил, на домашен уют, но и на съвременен лукс, е прекрасната „Добрикова къща“.
от 80 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Семеен Хотел Горски кът

Семеен Хотел Горски кът

Благоевград, 5 км. преди Рилски Манастир
Хотелски комплекс „Горски кът“ е идеалното място за отдих сред природата. Тук ще можете да се наслаждавате на пълноценна ваканция, прекарана сред красотата на Рила, близо до прекрасна гора и до ромона на река. А само на няколко километра от Вас ще се намира прекрасния Рилски манастир!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Семеен хотел Шоки

Семеен хотел Шоки

Чепеларе, ул. 24-ти май 70
Почивката в Семеен хотел „Шоки“ ще бъде истински приятна, предвид страхотното съчетание между природа, спокойствие, забавления и комфорт. А Чепеларе ще Ви разкрие красотата на Родопите, но и ще Ви предложи чудесни условия за зимни спортове и летни разходки.
от 35 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Семеен хотел Флора

Семеен хотел Флора

Несебър, ул. Дюни 19
Почивката в Несебър в очарователния Хотел "Флора" ще бъде една от най-добрите Ви. В хотела ще се радвате на комфортно настаняване и всякакви удобства, както и на отлично обзавеждане и оборудване. А Несебър ще Ви предложи възможности за забавление и приятни разходки!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Семеен хотел Еди

Семеен хотел Еди

Приморско, ул. Бриз 4
Приятно кътче, където бихте могли да отседнете по време на ваканцията си в Приморско, е Семеен хотел „Еди”. Тук ще се порадвате на свободното си време, ще го прекарате в забавления край морския бряг, а в комфортната си стая ще отдъхвате на спокойствие, когато имате нужда.
от 45 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Семеен Хотел Посейдон

Семеен Хотел Посейдон

Созопол, ул. Първи Май 2
Семеен хотел „Посейдон” ще Ви предложи много удобства и комфортно настаняване, по време на лятната ви почивка в Созопол. Тук ще успеете да се насладите на пълноценен релакс. А Созопол ще Ви осигури многобройни забавления и възможности за разтуха.
от 40 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Семеен хотел Гелов

Семеен хотел Гелов

Берковица, ул. Александровска 28
Семеен хотел „Гелов“ е идеалното място, където бихте могли да прекарате една приказна семейна ваканция. Тук ще се разполагате в самия център на Берковица и ще се радвате на уникална панорамна гледка към Балкана. Удобствата в помещенията на хотела гарантирано ще Ви осигурят комфорт!
от 20 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Семеен хотел Малина

Семеен хотел Малина

Приморско, ул. Лагуна 20
Семеен хотел „Малина” е очарователно място, където да прекарате приятна лятна ваканция. Оттук ще се радвате на цялото очарование на Приморско, както и на всички удобства, които комфортните помещения на хотела ще Ви предоставят! Заповядайте и прекарайте едно незабравимо лято!
от 40 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Семеен Хотел Стаматови

Семеен Хотел Стаматови

Поморие, ул. Петко Войвода 6
Очарователно място за отдих в Поморие е Семеен хотел „Стаматови”. Той ще Ви предложи комфортно настаняване, множество екстри, както и безупречно обслужване. Тук ще се радвате и не само на отдих, но и на вкусни блюда, сервирани в ресторанта на хотела.
от 30 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Семеен хотел Какао

Семеен хотел Какао

Несебър, ул. Иван Вазов, м/у Равда и Несебър
Разкошно място за отдих е Семеен хотел „Какао”. От тук ще се наслаждавате на прелестта на двата ни приказни курорта – Равда и Несебър. Ще можете да се полюбувате и на всякакви удобства. А и прелестната плажна ивица и необятното море ще се намират на петдесет метра от Вас.
от 40 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Къща за гости Делфин

Къща за гости Делфин

Равда, ул. Делфин 2
Лятната Ви ваканция в Къща за гости „Делфин” в Равда със сигурност ще бъде едно прекрасно преживяване. Ще останете очаровани от приятното обзавеждане в стаите, както и от модерното им оборудване. Спокойствие ще откриете и край приятния басейн тук.
от 25 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Семеен хотел Елица

Семеен хотел Елица

Варна, ул. Кракра 30
Семеен хотел „Елица” се радва на централно разположение във Варна. Тук ще можете да се отдадете на страхотна лятна ваканция – луксът и доброто обслужване ще спомогнат много за това. Мястото е добър избор и за провеждането на работна или пък бизнес среща.
от 55 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Семеен Хотел Петров

Семеен Хотел Петров

Несебър, кв. Аурелия 39
В очарователния Несебър се разполага Хотел „Петров”. Той може да се похвали с прекрасна локализация и пленителен изглед към морската шир. Определено и условията в помещенията ще Ви харесат. А Несебър с радост ще Ви предложи множество начини за добро прекарване на времето!
от 50 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Семеен Хотел Мехджарел

Семеен Хотел Мехджарел

Шумен, ул. Дунав 13
Няма по-добро място за приятна и спокойна почивка от Семеен хотел Мехджарел в Шумен. Тук ще бъдете настанени в страхотна стая, разполагаща със всякакви удобства. Освен това хотелът предлага куп услуги, от които ще можете да се възползвате.
от 30 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Семеен Хотел Каса Бланка

Семеен Хотел Каса Бланка

София, ж.к. Младост 3, ул. Георги Белов 20
Ако търсите приятно местенце, където да отседнете в София, то Семеен хотел Каса Бланка със сигурност ще Ви се стори прекрасно предложение. Хотелът предлага страхотни стаи, при това на разумни цени.
от 75 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
VIP
Хотел Маркони

Хотел Маркони

Пампорово
Хотел Маркони е мястото, където ще откриете всичко, което е нужно за прекарването на една добра почивка. Пампорово ще Ви осигури страхотни забавления, а хотелът ще допълва тези невероятни преживявания като всеки път Ви предлага най-доброто обслужване и страхотна атмосфера.
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Семеен хотел Амигос

Семеен хотел Амигос

Обзор, ул. Трети март 55
Обзор е прекрасно кътче за отдих, а комфорт тук ще Ви бъде осигурен от Семеен хотел „Амигос“. Разположен е на няколко минути пеша от плажа. Тук ще се радвате на всякакви удобства – климатик, телевизия, Интернет, хладилник, собствена баня и тераса, както и на осигурено място за паркиране!
ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Семеен хотел Горска звезда

Семеен хотел Горска звезда

Боровец, до ски писта Червено знаме
Семеен хотел „Горска Звезда“ е сред най-приятните кътчета в Боровец, готови да Ви подслонят през почивните дни! Тук ще откриете спокойствие и прекрасни условия за един пълноценен отдих.
от 50 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Хотел Еко Палас

Хотел Еко Палас

Приморско, на 50 м. от плажа
В лицето на Хотел „Еко Палас“ ще откриете най-прекрасното място за отдих. Край Приморско ще откриете и множество интересни забележителности. А самият хотел ще Ви осигури комфортно настаняване, предлагайки Ви уютни стаи и просторни апартаменти! Екстри като Интернет, телевизия, климатик също няма да Ви липсват!
от 25 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
Семеен хотел Хелена

Семеен хотел Хелена

Созопол, ул. Стара Планина 28
Семеен хотел „Хелена” е прекрасно кътче, където да прекарате летните почивни дни. Тук любезно ще се погрижат за Вас и за комфорта Ви. А и ваканцията в Созопол няма как да не бъде приятно преживяване. Ще откриете много интересни места, както и чудни кътчета за плажуване!
от 15 лв. ИНФО ГАЛЕРИЯЗАПИТВАНЕ
ОЩЕ РЕЗУЛТАТИ
Критерии за търсене
Всички типове
 • Хотели
 • Семейни хотели
 • Комплекси
 • Къщи за гости
 • Апартаменти
 • Квартири
 • Бунгала
 • Туристически агенции
 • Рент-а-кар
 • Ресторанти
 • Клубове и Дискотеки
 • Друг вид
 • Специални предложения
 • Нова година
 • Коледа
 • 8-ми декември
Звезди: Цена:
Всички видове
 • На море
 • На планина
 • Балнео и SPA
 • Бизнес туризъм
 • Ски туризъм
 • Селски туризъм
 • Градски туризъм
 • Еко туризъм
 • паркинг
 • интернет
 • ресторант
 • открит басейн
 • закрит басейн
 • сауна
 • парна баня
 • детски кът
 • детски басейн
 • минерални бани
 • студио за масаж
 • фитнес
 • SPA център
 • бар-басейн
 • барбекю
 • бизнес услуги
 • билярд
 • боулинг
 • вана
 • гараж
 • гладене
 • джакузи
 • дом. любимци
 • достъп за инв.
 • екскурзовод
 • зимна градина
 • изглед
 • кабелна тв
 • казино
 • камина
 • кафе машина
 • климатик
 • козметик
 • конна база
 • конфер. зала
 • кухненски бокс
 • лекарски каб.
 • лоби бар
 • лятна градина
 • механа
 • микровълнова
 • мини голф
 • мини-бар
 • наем колела
 • нощен бар
 • нощен клуб
 • обменно бюро
 • охрана
 • пералня
 • плащ. с карта
 • пране
 • рент-а-кар
 • рум сервиз
 • сателитна тв
 • сейф
 • сешоар
 • ски гардероб
 • снежен джет
 • солариум
 • телевизор
 • тенис корт
 • тенис на маса
 • тераса
 • фризьор
 • хим. чистене
 • хладилник
 • ютия
nastanise.com © 2024