Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Jack's House

Jack's House в Банско е отлично място за прекарване на нощта
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Клуб „Jack’s House“ е мястото в Банско, където всеки е добре дошъл, за да се включи в едни от най-добре организираните партита. Заведението е известно с отличния си интериор, страхотната атмосфера и безупречния си вкус към музиката.

Клубът е гореща точка в планинския курорт, любима на всички почитатели на нощния живот. Тук ще бъдете посрещнати с усмивка на входа на заведението и ще бъдете въведени в една уникална, модерна обстановка.

Мястото е страхотно за приятелски групи, които искат да разпуснат и търсят най-доброто място за целта. Тук звучат най-яките парчета и любими хитове на публиката. Заведението често кани и едни от най-големите изпълнители в българската поп, ХИП-ХОП и R&B МУЗИКА.
Клубът е доста атрактивен, а и шоуто, което ще бъде изнесено пред очите Ви, няма как да не Ви впечатли. Много танци, отбрани песни и качествен алкохол ще нажежат обстановката до червено!


Клуб „Jack’s House” Ви очаква!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  Вид на обекта:
  • Клубове и Дискотеки
  Тип на обекта:
  • Ски туризъм
  • Еко туризъм
  nastanise.com © 2024