Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Amigo Pub

Amigo Pub в Банско е чудесно място за забавления и щури купони.
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Бар „Amigo Pub“ е заведението в Банско, което трябва да посетите, в случай че търсите най-доброто място,където да разпуснете. Това е барът, който хората избират в моментите, когато им се иска да се отпуснат и да се отдадат на щур купон поне за една вечер.

Барът предлага на своите гости страхотна обстановка. Тя е решена в традиционен, но и в същото време модерен стил. Атмосферата наистина предразполага и отпуска. А тук гостите се наслаждават и на отлична храна – ястията, предлагани в заведението, са най-разнообразни и изключително вкусни. Изключение не правят и напитките - предлагат се всякакви безалкохолни питиета и коктейли. Алкохолът е най-различен и винаги висококачествен.

За настроението Ви тук ще се грижи и страхотният БЕНД НА БАРА. Той цяла вечер ще изпълнява за Вас някои от най-големите хитове и любими парчета за всички времена. Можете да бъдете напълно сигурни – в Бар „Amigo Pub“ никой не скучае и всички се забавляват и танцуват по цяла нощ. А и игрите и щурите забавления, които се организират за посетителите, винаги вдигат настроението на макс.

СТУДЕНТСКИ ПРАЗНИК
Всички студенти са поканени да прекарат ОСМИ ДЕКЕМВРИ по един малко по-различен и наистина незабравим начин в Бар „Amigo Pub“. Офертата включва салата, предястие, основно и аперитив, както и много веселие! Цента на куверт е 44 лева.
За резервации можете да се обръщате на следните телефони:
0886/ 888 454
0899/ 328 327

Заведението ще откриете в град Банско, улица „Найден Геров“ №8.

Бар „Amigo Pub“ ще Ви очаква!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • паркинг
  • мини-бар
  • нощен бар
  • охрана
Вид на обекта:
  • Клубове и Дискотеки
Тип на обекта:
  • На планина
  • Ски туризъм
  • Еко туризъм
nastanise.com © 2024