Каталог с хотели в България
Намерете своя хотел или къща за гости в България. Само актуална информация за семейни хотели, хотели на море, хотели на планина, квартири и апартаменти в България. Туристически агенции и рент-а-кар.

Premium cafe Bar

Кафене / Бар в Благоевград с приятна обстановка, качествени питиета и добра кубинска музика
ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ

Кафе-бар „Премиум“ е най-новата атракция за Благоевград. Заведението се разполага на партера на Largo Mall, обгърнато е от зеленина и се радва на красивите фонтани.

Доста елегантен е интериорът на заведението. Дизайнът е модерен, а на него ще могат да се порадват двадесет и четирима души, колкото е и капацитетът на заведението. На бара се предлагат и още четири места. Богат е асортиментът от питиета, измежду които може да избирате.

Кафе-бар „Премиум“ предлага на своите гости качествени АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ. Можете да се насладите на кубински ром, скоч, бърбън или пък уиски. Можете да се насладите и на питиета като водка и джин, а също така и на коняк, текила, бира или пък шотове. Предлагат се и Кампари, Бейлис, Пломари. Топли, кубински, класически и безалкохолни КОКТЕЙЛИ също присъстват в менюто. Разбира се, заведението предлага и чудесни БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ като например натурални сокове, фрешове, млечни шейкове , газирани напитки и страхотно кубинско кафе.

Заведението предлага и достъп до доста голямо разнообразие от КАЧЕСТВЕНИ КУБИНСКИ ПУРИ и аксесоари за пушене. Тук ще се радвате и на приятна кубинска музика и много настроение.

Заведението работи всеки ден от 08:00 часа до 22:00 часа.

Кафе-бар „Премиум“ Ви очаква!

Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
Галерия
Удобства:
  • тераса
Вид на обекта:
  • Друг вид
Тип на обекта:
  • Бизнес туризъм
  • Градски туризъм
nastanise.com © 2024